Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Alieexpresten gelen ucuz eldiven. Aracın alt kısımlarını bununla geçeceğim.

Gyeon Soft Dryer yanına ağabeyi Silk Dryer geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 7407
Migros sanal marketten yeni geldi.

Bunları da stoktan sayalım mı:)

Herkese hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın :arkadass:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 7408

Bunu marketten alıp yüz temizleyiciyi başka şişeye boşaltıp içine apc koydum güzel oldu bence colourlocka okadar para vermeye gerek yok
Bende köpük el yıkama için olanından alıp boşaltmıştım. ama bu daha ergonomik ve kullanışlı görünüyor. Plastik sertliği nasıl, köpük için sıkarken yamuluyormu.

yolgezer_7k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, almayı düşünenler varsa boyutları daha iyi anlaşılsın diye Gyeon jant fırçalarını koyayım dedim.

Eğer 18 inç üstü ve geniş aralıklı bir jantınız yoksa medium boy bana göre çok daha kullanışlı olur. Birini tercih etmek gerekirse mediumu alırdım. Softwipe da fiyatına göre (30 tl) iyi bir bez. Ama daha pahalı olsaydı (40 ve üzeri) almazdım sanırım.

Jant fırçalarının fiyatları Amazon’da large 35 dolar, medium ise 29 dolar civarı, dolayısıyla bayağı iyi fiyat avantajları var. Güncel kur ile Tr’de medium 18 large 21 dolar civarına geliyor. Yine de elinizde wheel woolies gibi bir set varsa, çok da fark yaratmazlar diye düşünüyorum.

Stok sayılmaz ama firma bir de anahtarlık göndermişti, alışveriş yaparsanız isteyin, benim hoşuma gitti.

Selamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Farklı araçlar için mi başkan?
Shell reno standartlarını karşılıyor 5 lt rn720 c4 fluence için
Lukoil genesis de i20 1.2 lpg için aldım yağ 5.30 bende bunu kullanacam 10.000 km de bir değişiyorum zaten o yüzden denemek için aldım birde yanına engine flush atacağım

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Aliexpress ten gelen lastik parlatma süngeri. bana küçük geldi, sari kısım sert tutması kolay ama bana fazla ömürlü bişey gibi gelmedi Ekli dosyayı görüntüle 7466
Ben de bugün sipariş verdim bundan daha gönderilmedi bile. Ama fiyatı çok uygun tanesi 2 tlye geliyor.

Alternatif olarak auto finessenin var ama o da 23 tl filan gerek yok bence

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Yapısı güzel tutması güzel ele tam oturuyor, yapısı ne sert ne yumuşak wax için ideal. kiwami nin süngerine benzettim ben
Ama ürünü çok emiyor. Zamanında ben koçtaşdan almıştım. Hiç memnun değilim. Kullanmadım duruyor hala. Normal 3d kırmızı ped alın daha iyi bence

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Ama ürünü çok emiyor. Zamanında ben koçtaşdan almıştım. Hiç memnun değilim. Kullanmadım duruyor hala. Normal 3d kırmızı ped alın daha iyi bence

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3d kırmızı ped le kıyaslanamaz tabiki ama fiyatı da ona göre. ben jantlara davlumbaza dış iç trimlere kullanıyorum.