Stokları Serelim

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #3,121
Allah Aliexprese zeval vermesin varolsun:)

Polonun kırılan ve yıpranan kolçak kapağı için

Vw yetkili servisi: 750 tl
Özel yedek parçacı: 200 tl

Şeklinde fiyatlar verdiler. Tabiki imdada Çinli abilerimiz yetişti orjinalinden de güzel aynı zamanda deri kaplı kolçak kapağı 56 tlye elime 2 haftada ulaştı.

Çinliler de olmazsa biz napardık.

Kırılan kapak buydu:

Daha nossun:) bende çamur felan sıçrama taş sekme durumu için şunu almayı düşünüyorum serviste 300küsür
TRY 75.32 50% İndirim | Skoda Octavia Için Set Araç Çamur Flaps 3 A7 2013-2017 Sedan Çamurluklarla Splash Muhafızları Çamur Flap Çamurluklar 2014 2015 2016 aksesuarları
US $13.5 50% OFF|Set Car Mud Flaps For Skoda Octavia 3 A7 2013 2017 Sedan Mudflaps Splash Guards Mud Flap Mudguards 2014 2015 2016 Accessories-in Mudguards from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bende alayım abi bundan. Acelesi yok ama denk geldiğinde eklerin stoklara. Güzel bir ürün gibi duruyor.
Ben yaklaşık 1,5 senedir takipteyim ürünü, anca denk geldi aldım.Ürün Sonax perfect finish ile yarışacak hatta geçen bir fiiniş bırakıyor. Bu gün bir kaputta deneme yaptım. oldukça beğendim.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben yaklaşık 1,5 senedir takipteyim ürünü, anca denk geldi aldım.Ürün Sonax perfect finish ile yarışacak hatta geçen bir fiiniş bırakıyor. Bu gün bir kaputta deneme yaptım. oldukça beğendim.
Onur abi bu d300 agir asindirici olan degil miydi?Nasil perfect finishten iyi sonuc birakti vallahi ben sok suan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur abi bu d300 agir asindirici olan degil miydi?Nasil perfect finishten iyi sonuc birakti vallahi ben sok suan...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Birazdan video atacağım konusunu açıp, olayı bu zaten kardeşim tek üründe çözün, bitirin işi diyorlar.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Başkan hayırlı olsun. Yağmur kaydırıcı, balata spreyi en sonraki de enjektör katkısı mı?
Evet enjektör temizleyici alman malı
bu yağmur kaydırıcı konsantre ürün 20ml üstüne 80ml civarında su koyuyorsun ürün 100 ml oluyor buda 2-3 ay etkili diyorlar test edecem

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
İstediğim verimi alamayacağımı zaten bikere yanlışlıkla litreliğini aldık anladım, tekrar bulaşmam murat plastiğe. Kwazar alacağım lakin renkler konunusunda kararsız kaldım en çok kullandığım ürün orange degreaser sonra bilbry birde vp apc için almak istiyorum 3tane şimdilik ama hangisi hangisi için alacağıma karar veremedim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Yan çevirince felan sıkıntı olmuyor değilmi.
Hiç yan çevirmedim sadece sıkarken panellere yan çevirim bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca daima dik konumda duruyor zaten meguiars çantamda.

Şahsen fiyat performans ürünü yani fiyatına göre verdiği performans çok iyi dediğim gibi elimde 4 tane var 4 tane daha alınca setim tamamlanıyor. Kwazar iyi güzel ama 1 kwazar fiyatı murat plastiğin 4 katı filan. Yani kwazardan 4lü set kursam 200 tl yapıyor ama 1-2 tane kwazar mutlaka olmalı çeyizde.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Hiç yan çevirmedim sadece sıkarken panellere yan çevirim bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca daima dik konumda duruyor zaten meguiars çantamda.

Şahsen fiyat performans ürünü yani fiyatına göre verdiği performans çok iyi dediğim gibi elimde 4 tane var 4 tane daha alınca setim tamamlanıyor. Kwazar iyi güzel ama 1 kwazar fiyatı murat plastiğin 4 katı filan. Yani kwazardan 4lü set kursam 200 tl yapıyor ama 1-2 tane kwazar mutlaka olmalı çeyizde.
4tane bozulurda 1kwazar bozulmaz:) kwazar kullanmadım lakin ucuz etin yahnisini hiç yiyemedik:)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
4tane bozulurda 1kwazar bozulmaz:) kwazar kullanmadım lakin ucuz etin yahnisini hiç yiyemedik:)
Aynen doğru olan bu zaten 3 tane murat aldım hepsi akıtıyor birinin başlığı bozuldu diğerlerinide egale ettim zaten kwazar bu işin en güzeli bence ömürlük kalitede en güzeli lacivert kimyasala dayanıklı almak ben 2 senedir orange ile kullanıyorum daha tık demedi diğerine apc carpet hızlı cila birçok ürün koydum halen kullanıyorum bu hobide 50 ürün olacağına nokta atışı 5 ürün olması herzaman mantığıma uydu tavsiyede ederim gönül rahatlığıyla

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben de kullanmadım kwazar ama çok iyi olduğu belli bir ürün, zaten ileride almayı düşündüğüm bir ürün listemde var, ancak 7-8 kwazar dizemeyeceğimden murat plastik şimdilik işime yarıyor diyeyim kwazar alınca bakarız ona da:)

Aynen doğru olan bu zaten 3 tane murat aldım hepsi akıtıyor birinin başlığı bozuldu diğerlerinide egale ettim zaten kwazar bu işin en güzeli bence ömürlük kalitede en güzeli lacivert kimyasala dayanıklı almak ben 2 senedir orange ile kullanıyorum daha tık demedi diğerine apc carpet hızlı cila birçok ürün koydum halen kullanıyorum bu hobide 50 ürün olacağına nokta atışı 5 ürün olması herzaman mantığıma uydu tavsiyede ederim gönül rahatlığıyla
3d orange decraser ben de almayı planlıyorum ama tüm şişeleri bozduğu söyleniyor o nedenle gözüm korktu almayı ertelemiştim o şişe canavarını:). Kwazarı bozma durumu olmadı di mi orangenin

Son düzenleme:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de kullanmadım kwazar ama çok iyi olduğu belli bir ürün, zaten ileride almayı düşündüğüm bir ürün listemde var, ancak 7-8 kwazar dizemeyeceğimden murat plastik şimdilik işime yarıyor diyeyim kwazar alınca bakarız ona da:)

3d orange decraser ben de almayı planlıyorum ama tüm şişeleri bozduğu söyleniyor o nedenle gözüm korktu almayı ertelemiştim o şişe canavarını:). Kwazarı bozma durumu olmadı di mi orangenin
Orange değil o şişe canavarı magic dressing olması lazım solvent bazlı bir ürün galiba hiç almadım almayıda düşünmüyorum valla :)