Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Würth cam suyu, hobiotom dan af finale açık ve nazik hediyeleri, wax için divortex havlu ve hediyeleri olan hızlı cila :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni eklenenler :deli: Bazılarının testi yapıldı, kullanıldı bile ama anca buraya düştüler :komik: @ffsahin ve @technologyst 'e teşekkürler :cicek:

Ekli dosyayı görüntüle 8256
Hobiotom dan aldığım flowey s3 ve fısfıs şişe..

Ekli dosyayı görüntüle 8261
Hayırlı olsun herkese. İyi günlerde kullanın.:saskin:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
hey hey Flowey’ler geldi Ekli dosyayı görüntüle 8268
Kullananlardan ev12,ev13,b33,s3 cam temizleyiciyi ve vp enzyme odouru hangi oranlarda seyrelttiklerini ogrenebilirmiyim.
Ayrica lastik parlatici hediyesi icin tesekkurler @Hobiotom
İyi günlerde kullanın. Güzel görünüyor yeni stoklarınız. Valet Pro enzyme'i 1:5 oranında sulandırılmasını öneriyor üretici. Ancak ben kan kokusunu temizlemeye çalıştığımda 1:3 sulandırmıştım. Mükemmel iş görmüştü.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
İyi günlerde kullanın. Güzel görünüyor yeni stoklarınız. Valet Pro enzyme'i 1:5 oranında sulandırılmasını öneriyor üretici. Ancak ben kan kokusunu temizlemeye çalıştığımda 1:3 sulandırmıştım. Mükemmel iş görmüştü.
dur hacı öyle ulu orta söyleme aracında ceset taşıdığını başın belaya girecek sonra :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yeni malzemeler hayırlı olsun :) meguiars mitt im var ama alt kısımlar olsun jantta olsun kullanmalık daha uygun bir mitt arıyorum. Bu mavi beyaz mitt i önerir misiniz? Alt kısımlar ve jantta kullanmaya hangi eldiven uygun olur?
Teşekkür ederim onur abi test etti onayladı bende onun yorumuyla aldım yavaş yavaş onun kulladığı çoklu eldiven yöntemine geçiyorum tavsiye ederim :)