Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #3,361
Hayırlı olsun. Ne kadara almıştınız. Benimde elimde bir tane mevcut ama yedekte olsun diye bir tane sepette duruyor alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TRY 41.19 | Araba Yıkama sihirli kil bar Mitt Araba Kil Bez Oto Bakım Temizlik Havlu Mikrofiber Sünger Ped Kil Bez Detaylandırma Brilliatech
US $7.3 |Car Wash Magic Clay Bar Mitt Car Clay Cloth Auto Care Cleaning Towel Microfiber Sponge Pad Clay Cloth Detailing Brilliatech-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Marflo marka kil eldivenim geldi. Tabi gelirken boş gelmedi 5.20 tlyi de ilk kez ödemiş oldum. Postacının dediği istatistiğe göre 50 üründe anca bir kaç adet ücretli posta çıkıyormuş. Bakalım bundan sonra gelenlere de 5.20 çıkacak mı.

Hayırlı olsun. Postacının dediğine göre takipli kargolara alınıyor ücret. Mafloda takipli geliyor o yüzden çıkmıştır.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Aliexpress'den aldığım eldiven elime ulaştı. Bu aralar biraz harcamaları kısmak zorundayım. O nedenle bu eldiveni tercih ettim. Aksi taktirde forumda satışı olan klin marka eldivenden alacaktım. Ürünü beğenenler için link aşağıda,

US $3.08 |Tahmini Teslimat Zamanı

Ekli dosyayı görüntüle 8628
Hayırlı olsun. Ürün hakkında yorumunuz nedir? İş görür mü? Ptt görevlisi ücret aldımı?

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun. Ürün hakkında yorumunuz nedir? İş görür mü? Ptt görevlisi ücret aldımı?

Ptt görevlisi ücret almadı. Açıkçası ilk yıkama sonrası yorum yapsam daha sağlıklı olur, daha önce benzer yapıda bir ürün yoktu çeyizde :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Aliexpresten aldığım fırça geldi. Kapı, cam trimleri ve konsoldaki milimetrik aralıklardaki tozu ve kıl tüyü temizlemek için kullanacağım.

Dünkü gelen marflo eldivenin aksine buna ücret çıkmadı ptt taradından.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Marflo marka kil eldivenim geldi. Tabi gelirken boş gelmedi 5.20 tlyi de ilk kez ödemiş oldum. Postacının dediği istatistiğe göre 50 üründe anca bir kaç adet ücretli posta çıkıyormuş. Bakalım bundan sonra gelenlere de 5.20 çıkacak mı.

Aliexpress'den aldığım eldiven elime ulaştı. Bu aralar biraz harcamaları kısmak zorundayım. O nedenle bu eldiveni tercih ettim. Aksi taktirde forumda satışı olan klin marka eldivenden alacaktım. Ürünü beğenenler için link aşağıda,

US $3.08 |Tahmini Teslimat Zamanı

Ekli dosyayı görüntüle 8628
Aliexpresten aldığım fırça geldi. Kapı, cam trimleri ve konsoldaki milimetrik aralıklardaki tozu ve kıl tüyü temizlemek için kullanacağım.

Yeni stokları herkese hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın :atess:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Hayırlı olsun,link alabilir miyiz dediğiniz işlevde pratik çözüm olabilir :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayırlı olsun,link alabilir miyiz dediğiniz işlevde pratik çözüm olabilir :)
Teşekkürler. Kılları sert ve oldukça ince belirttiğim yerler için ideal.

TRY 6.54 35% İndirim | VORCOOL Çift Başlı Oluk Fırça Otomobil Motor Kapı Pencere Fırça Gap Temizleme Araçları Araba Aksesuarları
US $1.16 34% OFF|VORCOOL Double Headed Groove Brush Automobile Motor Door Window Brush Gap Cleaning Tools Car Accessories-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkürler. Kılları sert ve oldukça ince belirttiğim yerler için ideal.

TRY 6.54 35% İndirim | VORCOOL Çift Başlı Oluk Fırça Otomobil Motor Kapı Pencere Fırça Gap Temizleme Araçları Araba Aksesuarları
US $1.16 34% OFF|VORCOOL Double Headed Groove Brush Automobile Motor Door Window Brush Gap Cleaning Tools Car Accessories-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Teşekkür ettim hocam özellikle dış fitil aralarında iş görecek gibi :)