Stokları Serelim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #3,461
Minilerde al sat yapıyorum. Sığmayacak far kasası yok hocam far kapaklarınız sorunsuz kapanıyor.
Minileri h1 olarak uzunlar için aldım. Sadece selektör için kullanacağımdan dolayı mini olmasını ve fiyatının uygun olmasını ön planda tuttum. H7 ler biraz büyük, fan kısmı 4cm belki o uymayabilir. Onu da yarın serviste takmaya çalışıp denicez :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aliexpress indiriminden aldığım ledler geldi. İnşallah farlara oturur :)

Ekli dosyayı görüntüle 9411
Havalandırma kanalları temizliği ve valet pro black to the future ı dış cam kenar plastiklerine uygulamak için kullanacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 9419

@Paian çok teşekkür ederim dostum çok memnun oldum gerçekten :arkadass:

Hayırlı olsun herkese. İyi günlerde kullanın.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bir soru ancak bu kadar güzel sorulurdu :komik:
Ne yapacaksın işte meslek hastalığı :D:D
Geçen gün pastanede benzer soruları paskalya..vs alırken sordum ciddi ciddi de cevap vermişlerdi. :D:D Ne zaman yaptınız, bugün mu yaptınız, saat kaçta çıktı, ne kullandınız, sakız var mı, kaç gram, tart bakayım, sonra da tamam neyse abartmayayım nedir borcum diye nevaleyi toplayım çıkmıştım :D:D

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Nereden aldın, nasıl aldın, ne zaman aldın, niye aldın, kaça aldın :) 4N 1K :D:D
Geçen hafta kredi kartıyla Amazon’dan aldım. @onurçiko al al diye tutturdu ondan aldım. 4 tane siparişte şişe başı 23 küsür Avro’ya aldım.

Neden 4 peki... Fazlası ticariye girer diye 4 tane aldım :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Geçen hafta kredi kartıyla Amazon’dan aldım. @onurçiko al al diye tutturdu ondan aldım. 4 tane siparişte şişe başı 23 küsür Avro’ya aldım.

Neden 4 peki... Fazlası ticariye girer diye 4 tane aldım :)
Peki amazondan türkiyeye ürün gelişinde sıkıntı oluyor mu? Ne kadar sürede geliyor