Hayırlı olsun
Bu davlumbaz fırçasını ben de düşünüyorum da @ege bey distribütör foruma özel bir şeyler yapmayı düşünüyor gibi bir şey söylemişti onu bekliyorum
Hayırlı olsun
Bu davlumbaz fırçasını ben de düşünüyorum da @ege bey distribütör foruma özel bir şeyler yapmayı düşünüyor gibi bir şey söylemişti onu bekliyorum
@ccibb bey sayın admin @Pro bey firmayla görüştügünü yakında bir kampanya olacagını söylemişti bakalım umarım olumlu sonuçlanır görüşmeler ve güzel bir kampanya gelir. @frkozdmr güzel günlerde kullanın.
Hayırlı olsun
Teşekkürler. Bende @ege beyden görerek daha doğrusu o almışsa vardır bunda bir hayr diyerek aldım. ben modifiyemerkez.com dan aldım. N11.com dan daha uygun fiyatı.
Teşekkürler. Bende @ege beyden görerek daha doğrusu o almışsa vardır bunda bir hayr diyerek aldım. ben modifiyemerkez.com dan aldım. N11.com dan daha uygun fiyatı.
ya abi alıyozda uyguluyozda yavaş yavaş
hoş senden aldığım wax ı polisajdan sonra yapcam ama bu haftada yapamayacağız elemanın bugün doluymuş, benimde tek bugün müsait
Bazen diz çökmek gerekir. Gülücük. Daha konforlu bir uygulama diz saglıgı ve pantolon eskimesi kirlenmesi önlemi için "yer pedi" olarak kullanmak amaçlı.
Decathlon 15.99₺