Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #3,541

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Gaz yağını nhangi amaçla kullanıyorsunuz? :)
Bir çok amaçla kullanılabilir. İyi bir zift reçine temizleyicidir. Ben davlumbazlara yapışmış ziftleri sökmek için kullanacağım. Onun haricinde boya üzerinde zamanla oluşan reçineler, yapışkan maddeler vs gibi şeyleri temizleme de gaz yağı kullanılıyor.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bende şimdi merak ettim daha iyi bir öneri verirmisiniz bize sayın @can26 bey.
Yoksa Wheel Woolies Fender Long mu kullanıyorsunuz paranın gözü kör olsun.

O kadar zengin değiliz şükür :komik: WW Fender için @Atocan beyi çağırabiliriz buraya :paraa:onun harici CG nin ürünüde seviliyordu :sarki:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
O kadar zengin değiliz şükür :komik: WW Fender için @Atocan beyi çağırabiliriz buraya :paraa:onun harici CG nin ürünüde seviliyordu :sarki:
Zengin demeyelim ona da ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim diyelim :paraa::kop:
Evet ben ww kullanıyorum çok memnunum cg da kullandım oda güzel iki ürünüde tavsiye ederim :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Zengin demeyelim ona da ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim diyelim :paraa::kop:
Evet ben ww kullanıyorum çok memnunum cg da kullandım oda güzel iki ürünüde tavsiye ederim :)
Ürün hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz @Atocan bey. Kıl yapısı ve cinsi sap uzunluğu sertlik düzeyi çarpma önlemi için alınmış bir unsun barındırır barındırmadıgı gibi. Olası vurmalarda hasar düzeyi vb teşekkürler şimdiden

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@ege abi Şimdi CG açılı sap şekline sahip ama WW düz yapıya sahip
Kıl yapısı yumuşak ikisininde
Sapları tahminimce 45 cm civarında
Ww sap kısmı düz olduğu için basık araçlarda daha kullanışlı oluyor Cg dar alanda birazcık sıkışma yapıyor
İki ürününde sapları plastik olduğu için çarpma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım iki üründen de çok memnun kaldım ama WW daha kaliteli ve kullanışlı BENCE :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege abi Şimdi CG açılı sap şekline sahip ama WW düz yapıya sahip
Kıl yapısı yumuşak ikisininde
Sapları tahminimce 45 cm civarında
Ww sap kısmı düz olduğu için basık araçlarda daha kullanışlı oluyor Cg dar alanda birazcık sıkışma yapıyor
İki ürününde sapları plastik olduğu için çarpma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım iki üründen de çok memnun kaldım ama WW daha kaliteli ve kullanışlı BENCE :)
Çok teşekkürler sevgili @Atocan . Duydunuzmu sayın @forzaGilles . Seçim sizin

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun üstad @onurçiko . Güzel günlerde parlak uygulamada olsun. Performansı çok güzel bir ürün çok tokatçı bir yapısı var kimleri tokatladı kimleri testlerde izlediğim kadarıyla sizinde görüşlerini duymak çok daha güzel olacak sabırsızlıkla uygulamanızı bekliyorum. İyi detaylar
Testleri benimde dikkatimi çekti ve alıp uygulamak istedim, yakın zamanda kullanacağım.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok teşekkürler sevgili @Atocan . Duydunuzmu sayın @forzaGilles . Seçim sizin
Ege hocam listemde ww var ama davlumbaz temizleme burdaki arkadaşlar gibi hastalığım üst düzey değil., çabuk kirlenen bir bölge olduğu için detaylı temizliği her yıkamada yapmıyorum., senede 3-4 kez anca., alıyoz alıyoz bi türlü bitmiyor liste kabarık :komik:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
valet pro kili nerden aldınız acaba...
Hocam merhaba,

Ben alalım yaklaşık 1 ay oldu olmadı o zaman 48tl idi n11 de yamaçlar detailing satıyordu. Hepsiburada da 56tl, kendi sitelerinde 68tl di. Hatta birkaç şey daha alıcaktım yamaçlardan dedim telefon edeyim. İnternet sitelerindeki cep numarasını aradım. Durumu anlattım. N11 de bir satıcının bulgaristandan kaçak olarak getirdiğini bu yüzden 48tl ye sattıklarını ve n11 in komisyonu düştüklerinde birkaç tl ancak para kazandıklarını söylemişti. Demek ki dayanamadılar:)
Alacaklarımı whatsapp tan atıp fiyatlama istedim.
2 tane kwazar 500ml kimyasala dayanıklı
2 tane kwazar 500ml 360 çift atımlı
2 tane dodo juice 30ml wax
2 tane valet pro turuncu Kil

Normalde 350tl toplam tutuyordu. 320tl ye bırakmışlardı kargo dahil. Tekrar istediğiniz zaman almak istediğiniz ürünlerin gönderin fiyatlama yaparız demişlerdi.

İsterseniz sizde bir görüşün Tuğhan bey yardımcı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam..

Son düzenleme:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Hocam merhaba,

Ben alalım yaklaşık 1 ay oldu olmadı o zaman 48tl idi n11 de yamaçlar detailing satıyordu. Hepsiburada da 56tl, kendi sitelerinde 68tl di. Hatta birkaç şey daha alıcaktım yamaçlardan dedim telefon edeyim. İnternet sitelerindeki cep numarasını aradım. Durumu anlattım. N11 de bir satıcının bulgaristandan kaçak olarak getirdiğini bu yüzden 48tl ye sattıklarını ve n11 in komisyonu düştüklerinde birkaç tl ancak para kazandıklarını söylemişti. Demek ki dayanamadılar:)
Alacaklarımı whatsapp tan atıp fiyatlama istedim.
2 tane kwazar 500ml kimyasala dayanıklı
2 tane kwazar 500ml 360 çift atımlı
2 tane dodo juice 30ml wax
2 tane valet pro turuncu Kil

Normalde 350tl toplam tutuyordu. 320tl ye bırakmışlardı kargo dahil. Tekrar istediğiniz zaman almak istediğiniz ürünlerin gönderin fiyatlama yaparız demişlerdi.

İsterseniz sizde bir görüşün Talha bey yardımcı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam..
n11 deki mağazanın adı süperteklif diye bi mağaza mı güvenemedım almadım 3 5 verip düzgün yerlerden alalım o zaman

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
n11 deki mağazanın adı süperteklif diye bi mağaza mı güvenemedım almadım 3 5 verip düzgün yerlerden alalım o zaman
Evet hocam o mağaza. Yamaçları Aradığımda n11 den sattığınız ürünler 2. Kalitemi, son kullanma tarihleri var da geçti yada geçmek üzere mi diye özellikle sordum. Çünkü n11 e, hepsiburada ya komisyon ödemenize rağmen kendi sitenizden çok daha ucuza satıyorsunuz diye etraflıca konuştuk.

Başka alacaklarınız varsa bir görüşün derim, fiyat versinler uymazsa almazsınız.