Stokları Serelim

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Öne çıkan konu #3,561
Evet hocam o mağaza. Yamaçları Aradığımda n11 den sattığınız ürünler 2. Kalitemi, son kullanma tarihleri var da geçti yada geçmek üzere mi diye özellikle sordum. Çünkü n11 e, hepsiburada ya komisyon ödemenize rağmen kendi sitenizden çok daha ucuza satıyorsunuz diye etraflıca konuştuk.

Başka alacaklarınız varsa bir görüşün derim, fiyat versinler uymazsa almazsınız.
mağazaya sordum ürün orjinal mı diye ardından ürünün fiyatını 43tl den 50 tl ye çektiler bende almaktan vazgectım yamaçlardan daha önce baya siparıslerım olmustu fakat kil ihtiyacım yoktu suan beklemede kalıcam

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
valet pro kili nerden aldınız acaba...
Bende n11 den aldım evet kili bundan önce yamaclardan almıştım n11 üzerinden aniden fiyat artışı oldu onlar da bende diğer satıcıdan aldım . Yani yamaçlardan olanda diğerinden olanda elimde denerim bende fark görürsem eğer paylaşirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Uzun zaman sonra stoğa birkaç küçük ekleme yaptım. Sol baştaki koch nms şampuan yanındaki de @KaiZeN den hediye Dr.Beasleys Plastic Sealant. Tekrar buradan teşekkür ediyorum bu ince düşüncesi için. V36 yanındaki Flowey S3. Dubaiye gelirken kargoda 1lt B33 malesef zayi olmasaydı iyiydi ama yapacak birşey yok @UrTR. :)
20190505_092431.jpg

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Uzun zaman sonra stoğa birkaç küçük ekleme yaptım. Sol baştaki koch nms şampuan yanındaki de @KaiZeN den hediye Dr.Beasleys Plastic Sealant. Tekrar buradan teşekkür ediyorum bu ince düşüncesi için. V36 yanındaki Flowey S3. Dubaiye gelirken kargoda 1lt B33 malesef zayi olmasaydı iyiydi ama yapacak birşey yok @UrTR. :)
Ekli dosyayı görüntüle 10758
Hayırlısı olsun abi.

Ne oldu nasıl oldu gitti gül gibi 1ltr b33

Hemen alalım bi 5ltr b33 kırışırız

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet hocam o mağaza. Yamaçları Aradığımda n11 den sattığınız ürünler 2. Kalitemi, son kullanma tarihleri var da geçti yada geçmek üzere mi diye özellikle sordum. Çünkü n11 e, hepsiburada ya komisyon ödemenize rağmen kendi sitenizden çok daha ucuza satıyorsunuz diye etraflıca konuştuk.

Başka alacaklarınız varsa bir görüşün derim, fiyat versinler uymazsa almazsınız.
Yamaçlar detail den hem yüz yüze hemde internet üzerinden birçok kere alış veriş yaptım .. internette sattığı ucuz kendi mağazasında pahalı olmasının sebebi etiketlere şişirme fiyat koymasi .. bikere mağazasından ne alıcaksam kafadan %15 iskontoyu otamatik düşüyorum ve ayrıca pazarlık yapıyorum

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 10758
AliExpress den aldığım pedler geldi ilk izlenimim kalite olarak beğendim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
marka nedir süleyman abi spta mı bunlar
Aynen spta marka

TRY 24.35 | SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs
US $3.99 |SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs-in Waxing Sponge from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
n11 deki mağazanın adı süperteklif diye bi mağaza mı güvenemedım almadım 3 5 verip düzgün yerlerden alalım o zaman
O mağazanın sahte valet pro kil sattığıyla ilgili bişiler var. Fiyat o nedenle ucuz olabilir. Bilinen bir yerden alın mümkün olduğunca.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Aynen spta marka

TRY 24.35 | SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs
US $3.99 |SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs-in Waxing Sponge from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

inşallah iyi çıkar ben denedim bu markanın bir kaç pedini ömrü kısa sürdü, bakalım seninkiler nasıl çıkacak.