Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kapı içlerini kurulamak için küçük ebatlı ama sağlam su emen bir havlu arıyordum. tamda istediğim havluyu buldum gibi kurulama kabiliyeti gayet güzel.

Link: TRY 56.14 | Lucullan Made In Korea Double Side Twist Towel With Silk Edge 70/30 Blend Microfiber Car Cleaning Drying Cloth For Glass
US $8.99 | Lucullan Made In Korea Double Side Twist Towel With Silk Edge 70/30 Blend Microfiber Car Cleaning Drying Cloth For Glass -in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Benim satın aldığım ölçü 40x40 cm

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Dragstar, hayirli olsun abi bu duo gibi cift tarafli galiba sende klinde vardi ufak olan small klinle arasinda performans farki varmi abi deneme firsatin oldumu sepete ekledim memnunsan siparis geceyim bende

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Dragstar, hayirli olsun abi bu duo gibi cift tarafli galiba sende klinde vardi ufak olan small klinle arasinda performans farki varmi abi deneme firsatin oldumu sepete ekledim memnunsan siparis geceyim bende
Klin duo mini çift taraflı ve duble bu bez normal çift taraflı kapı içerisinde kurulama ve kullanım kolaylığını çok beğendim.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Kapı içlerini kurulamak için küçük ebatlı ama sağlam su emen bir havlu arıyordum. tamda istediğim havluyu buldum gibi kurulama kabiliyeti gayet güzel.

Link: TRY 56.14 | Lucullan Made In Korea Double Side Twist Towel With Silk Edge 70/30 Blend Microfiber Car Cleaning Drying Cloth For Glass
US $8.99 | Lucullan Made In Korea Double Side Twist Towel With Silk Edge 70/30 Blend Microfiber Car Cleaning Drying Cloth For Glass -in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Benim satın aldığım ölçü 40x40 cm

Hayırlı olsun
Buna ben de bakmıştım ama fotoğraflardan bana büklümleri çok kısa gibi geldi
Diğer tek taraflı lucullan a göre kısa mı?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı olsun
Buna ben de bakmıştım ama fotoğraflardan bana büklümleri çok kısa gibi geldi
Diğer tek taraflı lucullan a göre kısa mı?
Teşekkürler Evet bükümleri kısa ama su emişi ilk izlenim diğer luccullan dan daha iyi.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Almancı bi abimin rafında görüp incelediğimi görünce al senin olsun dedi :) youtube dan hatırladığım bi marka.tadımlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alman forumlarda bunlarin kil ürünlerini tahminen hemen hemen herkes kullaniyor.Kendini kanitlamis bir şirket.hayirli olsun.

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
Almancı bi abimin rafında görüp incelediğimi görünce al senin olsun dedi :) youtube dan hatırladığım bi marka.tadımlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu markanın waxını xaronfr test etmisti sonax premium la ve 2 wax daha vardı hatırlayamadım karşılastırmıstı petzoldts daha basarılı gözükmüştü.
pek bilinmesedetr de saglam marka :utan: