Stokları Serelim

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Koch chemie motor plast ürünüm geldi.
Temizlik madeni sitesinden ilk kez alışveriş yaptım.
Gönderdikleri şişe ve ona uygun fısfıs ile yollamaları güzel detay olmuş. Kutudan çıkan %10 indirim kodu ve araç kokusu jesti hoşuma gitti. Paket içeriği de gayet profesyonel ambalajlanmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun üstad. Bende yorumunuzu bekliyorum. Benimde almayı düşündüğüm bir ürün. Dayanım süresi falan test ederseniz sevinirim :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayırlı olsun üstad. Bende yorumunuzu bekliyorum. Benimde almayı düşündüğüm bir ürün. Dayanım süresi falan test ederseniz sevinirim :)

Aynı markanın PSS ürününü kullanıyorum motorda, dayanım olarak ben de mukayeseyi merak ediyorum

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Aynı markanın PSS ürününü kullanıyorum motorda, dayanım olarak ben de mukayeseyi merak ediyorum
Benimde elimde koch chemie ts var. Dış plastik ürünüm olmadığı için motoru da onunla korumaya almıştım en son :) o yüzden merak ediyorum, sonucu ve dayanım süresini bende.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Teşekkür ederim, fiyatı Almanya’ya göre gerçekten çok ucuz geldi Türk lirası olarak çevirince. O yüzden aldım bakalım bugün yarın deneyeceğim. :) beğenirsem 3-4 şişe alırım dursun :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Keşke Elimde pss olsaydı motor kapağına ortadan ikiye band çeker uygulardım. Haftaya uzun yola gidiyorum 2 hafta. Güzel bir test etme şansı olurdu toz toprakta toz çekme vs kıyaslardık :)

Uygulaması çok hoşuma gitti. Motoru apc ile güzelce temizledikten sonra kuruluyorsun sonra fısfıs ile tüm motor yüzeyini suyla hafif ve damlacık olmayacak şekilde ıslatıp üstüne ürünü sıkıyorsun o kadar.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Keşke Elimde pss olsaydı motor kapağına ortadan ikiye band çeker uygulardım. Haftaya uzun yola gidiyorum 2 hafta. Güzel bir test etme şansı olurdu toz toprakta toz çekme vs kıyaslardık :)

Uygulaması çok hoşuma gitti. Motoru apc ile güzelce temizledikten sonra kuruluyorsun sonra fısfıs ile tüm motor yüzeyini suyla hafif ve damlacık olmayacak şekilde ıslatıp üstüne ürünü sıkıyorsun o kadar.

Ürünü kuru motor üzerine de kullanabilirsiniz. Plastik malzemelerde daha güzel sonuç veriyor ve ömrü daha uzun oluyor.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Domi

Acemi Detaycı
Üye
Hayırlı olsun. Bende 3 tane sipariş verdim ama ayın 25 de iki ay olacak hala gelmedi. Bende geri ücret iadesi için anlaşmazlık açtım. Vergi çıktı mı?

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası bu kadar uzun zaman geçince ben de ümidimi kesmiştim ama geldi sonunda. Önceki mesajda belirttiğim gibi 11.37 ₺ ödedim vergi olarak.