Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yok Antalya’ya götüreceğim :) daha birkaç tane daha üreteceğim. Sio2 konusunda birkaç farklılık deneyeceğim.
Bana SiO2 falan zahmet etme, bas carnaubayı dayanım da önemli değil, organik olsun elle sürelim kokusu güzel olsun yeterli 50ml küçük pot. Biraz hurma kokusu kat Dubai versiyonu diye sürersin piyasaya...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bunların hammaddelerini forumca toplu alsak aslında bitmeyen wax yapmış oluruz hem de baya uygun olur :)
hammadde kolay, forumca almaya gerek de yok Murat @Murat tek başına da alır, önemli olan işçilik. :) Baya uygun olup olmayacağı hakkında fikrim yok ama bir kutu orta seviye carnauba wax 250TL desen zaten kolay kolay bitmez ve birim maliyeti uygundur esasen. Senede 4 kere uygulasan 7-8 sene gider 250TL lik kutu. ;)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
hammadde kolay, forumca almaya gerek de yok Murat @Murat tek başına da alır, önemli olan işçilik. :) Baya uygun olup olmayacağı hakkında fikrim yok ama bir kutu orta seviye carnauba wax 250TL desen zaten kolay kolay bitmez ve birim maliyeti uygundur esasen. Senede 4 kere uygulasan 7-8 sene gider 250TL lik kutu. ;)
her ay benim gibi 1-2 araba değiştiren ve galerici tanıdıkların arabasına yapan biri için o kutu dayanmaz ;)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
O kutu 35 uygulama yapar. Her ay 1 uygulama yapsanız 3 sene gider. Aylık yaklaşık 7 TL. Ben olsam wax değil de demirtozu ve kil stoğu için endişelenirdim. :) Bir de M700 tabiki
Kil stogum var yeterince demirtozu yok onuda yaparız ;) her ay 1 degil 5-6 arac yapıyorum min.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bana SiO2 falan zahmet etme, bas carnaubayı dayanım da önemli değil, organik olsun elle sürelim kokusu güzel olsun yeterli 50ml küçük pot. Biraz hurma kokusu kat Dubai versiyonu diye sürersin piyasaya...
Ne zaman gideceksen haberleşelim. Yapayım sana bir karışım.

1 sene sonra daha bugün başladım. Şimdi birinci sınıf carnauba ile sio2 yi sentezlemeyi denedim ama pek memnun olmadım. Denemelere devam edeceğim.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

1 sene sonra daha bugün başladım. Şimdi birinci sınıf carnauba ile sio2 yi sentezlemeyi denedim ama pek memnun olmadım. Denemelere devam edeceğim.
Bu hazır olanları test ettin mi parlaklığı nasıl

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ben Minskteyim, Belarus. 31 Ağustos ta İstanbula geçecem 12 Eylüle kadar. Karışım melez sevemedim ben bana gelmiyor, ben carnauba cıyım güzel kokulusundan. :)

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
kıyıya köşeye sıkışmış çeyizimizin olmazsa olmazlarından

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun recep abi güle güle kullan. Poorboys wheel sealantın kokusu çok süper. İnsanın o kokuya kıyıpta kullanası gelmiyor.hergün kokluyorum.Bendeki EZ fırçalar mavi renkli. Arasında fark var mı? Bilgin var mı abi.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana