Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

ali.guler

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba @nuriksari Bey, hayırlı olsun iyi detaylarda kullanın.

Ev13 ile Ev12 arasındaki fark nedir acaba bilgi verebilir misiniz? Ben baktım ama neredeyse aynılar tam farkı çözemedim
Merhaba,

EV12 Extra Şampuan içerikli Nötr temizleyicidir.
EV13 Extra Köpük içerikli Nötr temizleyicidir.

Her ikisi de nötr şampuandır.

EV12 kullandığınızda, yoğun şampuan içeriği sayesinde DAHA AZ mekanik işlem(süngerle veya fırçayla müdahale) yaparsınız.

EV13 kullandığınızda, köpüğün koruyuculuğundan faydalanarak mekanik işlemin(yüzeyle temasın) kaportaya ETKİSİNİ AZALTIRSINIZ.

Saygılarımla

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali.guler

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ortak alım ürünlerinden payıma düşenler birkaç gözüme takılıp çeyize ekleyeyim dediklerimi de son posta dün gece itibari ile Dubaiye ulaştırdım sağsalim. Bu sefer ortak alım ve kargo gönderimleri beni çok yordu burdan @allper8 e teşekkür ediyorum yardımları için ve çeyizimin yeni demirbaşının da fotoğrafını paylaşmasını rica ediyorum ;) kendisi yılbaşına kadar misafir edecek. Bir teşekkür de Flowey ürünleri için Ali Abi ye @ali.guler

Ekli dosyayı görüntüle 14791
Rica ederim.
İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayirli olsun. Cok merak ettigim bir sise, videolarinda cok ikna edemedi beni bu nedenle almamistim. Test edip onaylarsaniz ceyize ekleyip marc banyo siselerinden kurtulayim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EF-SA-NE ŞİŞE. biraz önce arkadaşın arabada koch chemie gs yi uyguladım. Köpük olayı şahane. Şiddetle tavsiye ediyorum

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
EF-SA-NE ŞİŞE. biraz önce arkadaşın arabada koch chemie gs yi uyguladım. Köpük olayı şahane. Şiddetle tavsiye ediyorum
Ben jant icin dusunuyorum aslinda bu nedenle de kiyamiyorum paraya :) ama gidiklamiyor degil yani. Güle gule kullanin

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhaba,

EV12 kullandığınızda, yoğun şampuan içeriği sayesinde DAHA AZ mekanik işlem(süngerle veya fırçayla müdahale) yaparsınız.

EV13 kullandığınızda, köpüğün koruyuculuğundan faydalanarak mekanik işlemin(yüzeyle temasın) kaportaya ETKİSİNİ AZALTIRSINIZ.

Saygılarımla

Aman hocam sünger fırça bizi bozar:)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba,

Saygılarımla

Detaylı anlatim icin teşekkürler Ali Bey.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Direksiyon ve kol dayama için fırça aldım ama kıllar çok sert sanki sadece deri koltuk için yapışmış gibi,

Hayirli olsun, guzel firca ben memnunum. Detay fircalariyla cok iyi temizlik yapilamiyor zaten. Bu biraz daha agrasif ama güvenli merak etmeyin

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Direksiyon ve kol dayama için fırça aldım ama kıllar çok sert sanki sadece deri koltuk için yapışmış gibi,

Trendyol açıklamasında aslında kumaş fırçası olarak gördüm sanki bu ürünü. Kalitesi nasıldır acaba iş görür mü?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Trendyol açıklamasında aslında kumaş fırçası olarak gördüm sanki bu ürünü. Kalitesi nasıldır acaba iş görür mü?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Colourlock sadece deri üzerine ürünler yapıyor, sanırım trenyol yanlış açılmaya yazmış,

Bugün denedim direksiyon için fazla büyük fakat deri kapı, koltuk vb alanlar için çok ideal.