Stokları Serelim

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende böyle bir ürün düşünüyorum, nerden bulabiliriz, nerden aldınız üstadım

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürünü trendyoldan indirimli 25₺ ye aldım. Ürünü tchibo nun sitesinde universal temizlik fırçası olarak aratarak bulabilirsiniz

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
AliExpress ten lavor için küçük tetik, öteki su sızdırıyordu iyi oldu
IMG_20190918_120303.jpg
2lt 3d touch ekseri kil kaydırıcı olarak kullanılacak
1lt i2
1lt ev12
500ml s3
250ml gyeon polish
Emeği geçenlere teşekkür ederim
Kargo taş gibi geldi maşallah:alkis:

allper8

Amatör Detaycı
Üye
AliExpress ten lavor için küçük tetik, öteki su sızdırıyordu iyi oldu
Ekli dosyayı görüntüle 14988
2lt 3d touch ekseri kil kaydırıcı olarak kullanılacak
1lt i2
1lt ev12
500ml s3
250ml gyeon polish
Emeği geçenlere teşekkür ederim
Kargo taş gibi geldi maşallah:alkis:
Fena paketlediydim bi ara abarttımmı dedim daha da yapacaktım bşyler hayırlı olsun.
Ha bu arada i2 ye sprey kafalar cuk oturuyor bilginiz olsun . Kullanabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Fena paketlediydim bi ara abarttımmı dedim daha da yapacaktım bşyler hayırlı olsun.
Ha bu arada i2 ye sprey kafalar cuk oturuyor bilginiz olsun . Kullanabilirsiniz

Abi o şişeler çok iyiydi ama kimyasalla bir hafta geçirdikten sonra patlak veriyor ben plastikteki kimyasalları cama aktardım İstanbul'a gelince şampuanları Amway dağıtıcı şişelere kalanında fıs fısa aktaracağım. Şimdilik cam kavanozlarda duruyorlar erime çatlama patlama olmaz diye düşünüyorum. Kimyasallar Konya'da kaldı malesef.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Abi o şişeler çok iyiydi ama kimyasalla bir hafta geçirdikten sonra patlak veriyor ben plastikteki kimyasalları cama aktardım İstanbul'a gelince şampuanları Amway dağıtıcı şişelere kalanında fıs fısa aktaracağım. Şimdilik cam kavanozlarda duruyorlar erime çatlama patlama olmaz diye düşünüyorum. Kimyasallar Konya'da kaldı malesef.
O şişesinden değilde birkaç ğründen kaynaklı asıl mevzuyu ben çektim döşemeye kadar sızdı ne gelse delmiş o şişe su şilşesi bant koli poşeti. 3 ürün o şekilde kara listede bende. Harka üründür belki ama kıralı olsa artık benim eve giremez hele birisi. Son dil yandıktan sonra yoğurdu üfleyerek son gönderileri cam ve kimyasala dayanıklı gönderdim artık.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Camda bşy olmaz benim çoğu camda ama kargoya camda gitmiyorki. Mimli ürünler değil fotolardaki onlar iki aydır bekliyor sıkıntısız. Ama bir ürün 24 saatte pörtlediği oldu. Hatta nuriksari yasa gece yarısı acil söyledim iyiki söylemişim yoksa gidiyordu sızmaya başlamış.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Toptancılarda kimyasal dayanıklı şişeler satılıyor. Depo taşıma durumu olursa ondan alıp kullanabilirsin