Bugün bir kapıyı yaptım, ticari kapısı olduğundan alan geniş olsada 10cm daha kolay olur sağa sola sokarken, bağlantı yerlerinden geçirirken filan. 20cm ile geniş alanları kullanılabilir ama zor olur gibi geldi. Açık alan değil sonuçta. Kısmi olarak görünen yer fotografını çekmişim ama tam bitmiş hali değil bu.
İkisinde denemiş biri olarak açık ara polytop. Fayda maliyet dengesinde ikisi de bidon ile alınırsa fiyat performans olarak fb alınır. Fakat ben yine de polytop derim temizlik kabiliyeti ve hızlı çalışma olarak üstün.
Forum da inceleme konusunu açmıştım bakabilirsiniz
Bugün bir kapıyı yaptım, ticari kapısı olduğundan alan geniş olsada 10cm daha kolay olur sağa sola sokarken, bağlantı yerlerinden geçirirken filan. 20cm ile geniş alanları kullanılabilir ama zor olur gibi geldi. Açık alan değil sonuçta. Kısmi olarak görünen yer fotografını çekmişim ama tam bitmiş hali değil bu. Ekli dosyayı görüntüle 16484
En sevdiğim. Benim 308'in kapıları için de düşünüyorum böyle bir şey. Hatta biraz kendimi toparlayayım @CNR Detailing in yanına gideceğim bu tip işler için.
Bu sene Gyeon'a emanet ettim camları . Yan aynalara da Glaco Zero uyguladım mı bitti gitti. Gerçi şampuana dayanamıyor ama bakalım.
@SubaruOutback Gyeon View incelemesinde hatırladığım kadarıyla ön cama dört kat uygulamıştın. Ürünü uygulayıp tamamen bitirmiş miydin? Şundan dolayı soruyorum; satıcı, ürün açıldıktan sonra bozulur mu diye sorduğumda bir şey olmaz dedi ama tereddütteyim zira nihayetinde seramik ürün. Eğer bozulmaz dersen ön cama iki kat diğerlerine tek kat uygulayayım diyorum. Ha bozulur ve dört katta da silecek atlama yapmadı dersen ön camı yeni camla sıvayacağım .
İkisinde denemiş biri olarak açık ara polytop. Fayda maliyet dengesinde ikisi de bidon ile alınırsa fiyat performans olarak fb alınır. Fakat ben yine de polytop derim temizlik kabiliyeti ve hızlı çalışma olarak üstün.
Forum da inceleme konusunu açmıştım bakabilirsiniz