Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Uzun zamandır little trees ürünü almıuordum fiyatlarını 6-7 ₺ sanıyordum 5₺ bulunca 7 tane aldım ama şimdi 12₺ olmuş bile takip etseydim 27 tane alırdım 150₺ yapardı:mutlu:
Sorma, işteydim yoğunluktan alamadım ürünü içim gitti fena kaçırdım indirimi :) acımı deşme fazla :of:

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Varan 4

Geriye kokular, turuncu kil ve Zymöl Titanium kaldı. Malzemeler posta posta gelince baya sıkıntılı olabiliyor evde.
ahahahahah valla o sıkıntı büyük sıkıntı :) Hanımdan nasıl kaçıracağımı düşünüyorum her seferinde..
Bu arada Zymöl Titanium nereden aldınız?

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Hocam o sıkıntı hiç bitmeyecek ne yazık ki :fisilti:
Maalesef öyle bir yıldır sürekli bir kargo kavgasıdır gidiyor allah sonumuzu hayır etsin.
ahahahahah valla o sıkıntı büyük sıkıntı :) Hanımdan nasıl kaçıracağımı düşünüyorum her seferinde..
Bu arada Zymöl Titanium nereden aldınız?
Türkiyedeki detaycıların ortak sıkıntısı. En kötü yanıda sorulan soruların cevapsız kalması. Zymölü @nuriksari alıyormuş bir tanede bana aldı. Elinde fazladan olabilir bir PM at istersen.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Wheel woolies a kit + chemical guys signature series wheel cleaner için @omrslhmms hocama çok teşekkürler

Güzel günlerde kullan. Wheel cleaner'ı da başka şişem olmadığı için o şişede verdim, tavsiyem ne olur ne olmaz daha dayanıklı bir şişeye koy, etkisini bilemiyorum şişeye zarar verip ürünü heba edebilir.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Güzel günlerde kullan. Wheel cleaner'ı da başka şişem olmadığı için o şişede verdim, tavsiyem ne olur ne olmaz daha dayanıklı bir şişeye koy, etkisini bilemiyorum şişeye zarar verip ürünü heba edebilir.
Daha sert bir şişeye aktaracağım hocam benim de o geldi aklıma. Tekrardan teşekkür ederim, demirbaş ürünlerden birini sayende tamamlamış oldum :)