Stokları Serelim

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Eksik kokular ve kil geldi. Kokularda coconut turuncu gözüküyordu kahverengi geldi enteresan. Kil de tam bir haftada gelerek en geç gelen kargolardan oldu. (Detail Box’tan almıştım.) kutulu ve sağlam gelmesi güzel havalı sterce sarılı olarak geldi. Kutulu ve kutusuz Valet Pro kil arasında fark var mı? Daha önce kimyasaladamlardan aldığım mavi kil poşetli olarak gelmişti.

EEAFAA47-7220-4CF5-A4EF-BF03BCEB1C6B.jpeg

049C5761-3EB0-42B8-9D88-7D19ED656FEC.png

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Daha öncede sormuştum ama kimse cevaplamadı, bu kokuların özelliği nedir forum çok tutuyor bu kokuları?
Diğer kokulara oranla direk açıp koyarsanız aşırı boğucu yoğun bir kokusu var, paketin ucunu açarak bikaç gün kenarda tutuyorum sonra aynaya asıyorum o yüzden. Sık asma koku kullanan biriyseniz en kısa zamanda deneyin bence. Asma koku olarak bence son derece başarılı ürünler. Kalıcılık olarak benzer süre değil yakın süre dahi kokanına denk gelmedim bu fiyat aralığında

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ekli dosyayı görüntüle 17422
Autobritedirect ürünleri için @MoonDance Emre kardeşime çok teşekkür ederim. Gerek samimiyeti gerek kargolamadaki hassasiyeti çok hoşuma gitti gönlü güzel insan bahtın açık olsun. Bu arada parlatanadamların 4 günde gönderdiğini Emre bir gecede gönderdi:mutlu:
Glossworkun emniyet şeridi yoktu normal mi üstadlar? Çok güzel kokusu var @Parlatanadamlar
Hayırlı olsun kardeşim, chemical guys ürünleri vakumlu poşette gelir normalde. Bunda niye yok bilmem.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hayırlı olsun kardeşim, chemical guys ürünleri vakumlu poşette gelir normalde. Bunda niye yok bilmem.
Yoktu abi etiketledim bakmadılar, aradım normal dediler klasik satıcı mantığı. Sattım mı sattım ne yaparsa yapsın müsteriyede geçmiş olsun

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Kc RRR yola çıkmaya hazır :) sıvı kargolamada inşallah sorun yaşamayız. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alabilirim. Şişeler zaten kilit kapaklı. Ek olarak kalın poşete sarıp bantladım. Son katta balonlu ambalaj yapıp kartona sardım.

Ekli dosyalar

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Tüm ürünler o şekilde değil diye biliyorum abi. Türkiye distribitörü ParlatanAdamlar. Showroomlarında bazı üsünler dediğin gibi paletli bazıları değil. Hiç merak edip sormadım :D

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Tüm ürünler o şekilde değil diye biliyorum abi. Türkiye distribitörü ParlatanAdamlar. Showroomlarında bazı üsünler dediğin gibi paletli bazıları değil. Hiç merak edip sormadım :D
Kutas abi instagramda videolarında Cg natural shine poşetli ama bana geldiğinde poşetsizdi belki kendileri söküyor olabilir bilemiyorum
Şimdilik çeyizim bu kadar bir kısmı da Adana da usul usul bekliyor:)
Ekli dosyayı görüntüle 17486
Adana da ne taraftasın abi :)