Al benden de okadar. Asma hiç bir şey kullanılmamalı. Görüş açısına girip ani bir anlık büyük sorun yaratabilir. Sürüş güvenliği için. Kaldı ki saglıklı olmadığı kesin. Kimyasalı koklamak saatlerce hemde, hiç akıl karı gelmiyor.
Bu yöntemde risk teşkil ediyor. Asma kokuların temas ettiği plastik hatta cam yüzeylerin Eridigini görebilirsiniz. Bitmiş diye bir mobilya dolaba asılıp temas ettiği vernik tabakasını bozduguna şahit oldum.
Koku kullanmak istiyorsanız uçuşan bu tarz yogun olmayan ürünleri özellikle su bazlı olanları tercih eden.
Al benden de okadar. Asma hiç bir şey kullanılmamalı. Görüş açısına girip ani bir anlık büyük sorun yaratabilir. Sürüş güvenliği için. Kaldı ki saglıklı olmadığı kesin. Kimyasalı koklamak saatlerce hemde, hiç akıl karı gelmiyor.
Bu yöntemde risk teşkil ediyor. Asma kokuların temas ettiği plastik hatta cam yüzeylerin Eridigini görebilirsiniz. Bitmiş diye bir mobilya dolaba asılıp temas ettiği vernik tabakasını bozduguna şahit oldum.
Koku kullanmak istiyorsanız uçuşan bu tarz yogun olmayan ürünleri özellikle su bazlı olanları tercih eden.
Eye Sight olan Subaru'larda aynaya birşey asılmaması öneriliyor. Hatta cama yansıma yapabilen cisimlerin de dashboard üzerinde kalmaması öneriliyor. Hatta cama birşey yapıştıracaksan onun içinde belirlenmiş alanları kullanman gerekiyor Ben o nedenle sürüş kamerasını en sağ köşeye takmak zorunda kaldım.
Dikiz aynasında sallanan zımbırtılar dikkat dağıtabilir ve görüş açısını da dediğin gibi engelleyebilir.
Asma kokuları bilmem ama havalandırma kanallarına takılabilen likit ürünlerin sızdırma yaptığı zaman dashboard üzerinde önüne çıkan ne varsa erittiğini bilirim. (arkadaşımın Golf'ünde olmuştu. ) O nedenle o tip ürünlere de oldum olası karşıyım.
Teşekkür ederim @ege Bey, aslinda hali uzerinde duruyor surucu koltuk altinda. Simdiye kadar bir olumsuz sonucunu gozlemlemedim ama risk almaya değmez dediginiz gibi.
Liquid Element ürünlerim geldi.
T4000 V2 orbital makine
Black Hole 40x40 ve 50x80 kurulama havlusu.
Streak Buster Almanların en sevdiği cam bezlerinden.
Makineyi hem yeni başlayan arkadaşlara hem orta ve ileri düzey arkadaşlara tavsiye ederim. Üzerindeki sensörler ve LED’ler yardımı ile hata yapmanız neredeyse imkansız. Makineye istenilen baskıyı yaptığınızda yeşil ışık yanıyor. Fazla basarsanız kırmızı ile sizi uyarıyor. Ve yüksek devirlerde köşelere girdiğinizde yine kırmızı ile uyarıyor. Böylece köşelerde boya açılması ya da çok kuvvet uygulama durumlarına karşı sensörler yardımcınız oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 17373Ekli dosyayı görüntüle 17374Ekli dosyayı görüntüle 17375Ekli dosyayı görüntüle 17376Ekli dosyayı görüntüle 17377
Soft99 severiz Geçen indirimde yanlışlıkla 3 ay dayanımı olanını almıştım, bu sefer strong type olanını aldım.
Ama @Kimyasal Adamlar kapakları bantla sabitlemediği için paket demir tozu sökücü kokuyordu. Çok ürün ziyan olmamış ama yine de ortalığı kokutmuş. Ayrıca tetik de bozuk geldi. Canınız sağolsun ne diyelim
Soft99 severiz Geçen indirimde yanlışlıkla 3 ay dayanımı olanını almıştım, bu sefer strong type olanını aldım.
Ama @Kimyasal Adamlar kapakları bantla sabitlemediği için paket demir tozu sökücü kokuyordu. Çok ürün ziyan olmamış ama yine de ortalığı kokutmuş. Ayrıca tetik de bozuk geldi. Canınız sağolsun ne diyelim
Güle güle kullanın, öndeki yeşil olan konsantre mi? Arkadaki mavi olandan memnunum ben kullanıyorum.
Ekleme:
Konsantre değilmiş, fiyatı pahalı geldi bana. Kullandınız mı daha önce? Kullanmadıysanız kullandıktan sonra yorum yapabilir misiniz? İki ürünü karşılaştırırsanız harika olur.
İzlediğim videolarda konstantre kullanılmıyordu. Bende oyle kullanırım sanırım. Arkadaki de çok ucuzdu, aldım. Bildiğim ürünler değil ama deneyeceğiz bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle kullanın, öndeki yeşil olan konsantre mi? Arkadaki mavi olandan memnunum ben kullanıyorum.
Ekleme:
Konsantre değilmiş, fiyatı pahalı geldi bana. Kullandınız mı daha önce? Kullanmadıysanız kullandıktan sonra yorum yapabilir misiniz? İki ürünü karşılaştırırsanız harika olur.
Beklenen misafirim geldi @Murat hocama çok teşekkür ediyorum. Şimdi sırada nanolex interior cleaner ve ev13 var. Bu yola çıkarken dediğim gibi; her ürün türünden kendini ispatlamış ürünler ile yolumuza devam ediyoruz