Stokları Serelim

arsen90

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #5,241
Eticaret sitelerinde hori-zon tarafından satılanlara bakabilirsin, tr yetkili sağlayıcısı onlardır. Sonax lastik jeli (mavi) de iyi bir alternatifi diye biliyorum.
Ben sonax severim ama kalıntı atıyormuş biraz fazla sürünce hatta sonax o kadar çok seviyorum ki zymol yerine hala koyu sarı olan cilalı sonax şampuan kullanıyorum

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Uzun bi aradan sonra biten stokları tekrar doldurabildim :)
Ve kış aylarında kullanmaya kıyamadığım sonax mavi jelin yerine denemek için sarp aldım :) İlk yorumum fiyatı çok uygun :D
Ekli dosyayı görüntüle 17554
sarı şişelerdeki ürün ne?
sarp eskiden fiyatı daha da uygundu. şimdi ben 3d magic dress kullanıyorm süngere püskürt sür. sarp biraz bulaşıyor özellikle yıkadıktan sonra yola çıkma çamurluklara sıçrıyor sarp. sürdükten sonra üzerinde beklemesine izin ver.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
sarı şişelerdeki ürün ne?
sarp eskiden fiyatı daha da uygundu. şimdi ben 3d magic dress kullanıyorm süngere püskürt sür. sarp biraz bulaşıyor özellikle yıkadıktan sonra yola çıkma çamurluklara sıçrıyor sarp. sürdükten sonra üzerinde beklemesine izin ver.
Sarı şişelerde magic dress ama ben davlumbaz için kullanıyorum lastikde dayanımı pek hoşuma gitmedi. Ve şuanki fiyatı 25 tl meguiars ve sonaxa göre yine oldukça uygun :)
Teşekkürler tavsiyeler için ben genellikle en son lastikleri geçip yola çıkardım bunu dediğiniz gibi uygulamaya çalışacağım artık.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
9F4BD85B-BA08-4C6A-9234-618F08B172C1.jpeg
Kimyasaladamlar indiriminden aldım.

Ah ah. Serviste yatan arabama plastik ön ek almıştım. Astarsız geldi. Boyacılar astarlı boyamaya 200₺ astarsıza 100₺ dedikleri için plastik astar aldım. Evde kendim astarı atacam.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@TemizlikMadeni Temizlik madeni sahibi Uğur'a buradan da teşekkür etmek istedim. n11 üzerinden de yorum yazdım ama özenli paketleme yaptığı, kutu üzerine kargo şirketinin de özenle taşıması için uyarı etiketleri yapıştırdığı ve küçükte olsa hediye gönderdiği için kendisine teşekkür ederim.

Ne mi aldım? 3 adet Fra-ber ürünü aldım :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@TemizlikMadeni Temizlik madeni sahibi Uğur'a buradan da teşekkür etmek istedim. n11 üzerinden de yorum yazdım ama özenli paketleme yaptığı, kutu üzerine kargo şirketinin de özenle taşıması için uyarı etiketleri yapıştırdığı ve küçükte olsa hediye gönderdiği için kendisine teşekkür ederim.

Ne mi aldım? 3 adet Fra-ber ürünü aldım :)
Hayırlı olsun, ne aldın hani resim nerde:)