Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #5,321

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Kalite güzel hoşuma gitti ventilli olanlardan aldım bir sıkıntısı yok şimdilik.
Ben test olsun diye bitanesini suyla doldurup baş aşağı beklettim 2 gün, damla sızdırma dahi yapmadı bence parasına göre çok iyi o şişeler. HDPE olması da önemli tabi. Her türlü kimyasalda sorunsuz kullanılabiliyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
bütün cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Görünen o ki almak şart oldu. Yarın alayım bari :)
Peki seramiğini deneyen oldumu ? Hiç seramik yapmadım ama jantlar için yapayım öğreneyim diyorum.
Yeri burası değil ancak ara sıcak olarak kalsın. Seramiğini ben daha önce 3 araçta kullandım. Neden sevilmediğini veya tercih edilmediğini bilmiyorum. Çok memnun kalmıştım. Dayanımı göz yaşartan cinsten öyle söyleyeyim. Dikkat etmeniz gereken 2 önemli husus var. İyi dayanması için kusursuz bir yüzey hazırlığı ve uygulama esnasında tüm şartların elverişli olması. Babamın aracına uygularken oto yıkama olan nemli bir otoparkta çalıştım. Otoparkın nemli ortamından dolayı aracın üzerinde hatalı kürleşme meydana gelmişti.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ekli dosyayı görüntüle 17422
Autobritedirect ürünleri için @MoonDance Emre kardeşime çok teşekkür ederim. Gerek samimiyeti gerek kargolamadaki hassasiyeti çok hoşuma gitti gönlü güzel insan bahtın açık olsun. Bu arada parlatanadamların 4 günde gönderdiğini Emre bir gecede gönderdi:mutlu:
Glossworkun emniyet şeridi yoktu normal mi üstadlar? Çok güzel kokusu var @Parlatanadamlar
Sanırım bunda da sorun var :(

Me kadar çalkalasam da formu değişmedi..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni ürünü gönderdiler faturasız ürünü geri iade alıp yenisini gönderme hususunda çokça yardımcı oldular ve şaşırrtılar kendilerine teşekkür ediyorum @Parlatanadamlar

Yeni üründe hem kapağının altında koruma folyosu hemde dışında fabrikasyon streç var
IMG_20191225_161634_compress64.jpg

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Hocam ah çekmeyin hayırlısı diyin. Biz de üzülüyoruz. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
benimde başımıza geliyor 5 senede bir.her zaman vardır bir hayır diyorum.elimde olmayan sebeplerden dolayı oluşan bir olayda vardır bir hikmeti diyerek, ilk gelen dolmuşa el kaldırıyorum.

Son düzenleme: