Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #5,581

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
güle güle kullanın hocam:)

wog Blue Marlin gibi değerleri manupüle eden bez ile kıyaslanmaz bile ama şaşırdım aynı demenize :of::)

Yok dışarıdan bakılınca anlamında söyledim ben onu. Görüntü, dikey ve yatay dikiş tipi boyut anlamında :)

Zaten öyle olsa Blue Marlin satıp da bunu almazdım :)

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Tonyukuk07 Teşekkürler :)

İlk izlenim WOG Blue Marlin'in fümesi :)

@Emre9110 bir ara buluşup yan yana karşılaştırmasını yapalım.

Ekli dosyayı görüntüle 18266
Yok dışarıdan bakılınca anlamında söyledim ben onu. Görüntü, dikey ve yatay dikiş tipi boyut anlamında :)

Zaten öyle olsa Blue Marlin satıp da bunu almazdım :)
Bende de var :) @Tonyukuk07 teşekkürler hocam 7 TL çıktı kargosu da uygundu :) Hanım'a göstermeden nasıl yıkatacağız bilemedim :D

Ekli dosyalar

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Gözlerim bayram etti konu sayesinde :) Banada araç içi torpidoyu silmek için kaliteli bir mikrofiber bez önerisine ihtiyacım var. Torpido en ufak şeyde çiziliyor çok adi yapmışlar o yüzden bol tüylü tavsiyelerinize açığım..

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Gözlerim bayram etti konu sayesinde :) Banada araç içi torpidoyu silmek için kaliteli bir mikrofiber bez önerisine ihtiyacım var. Torpido en ufak şeyde çiziliyor çok adi yapmışlar o yüzden bol tüylü tavsiyelerinize açığım..
Merhaba, araç markası nedir? Torpido için uzun tüylü beze ihtiyaç duymamanız gerekli.

Gyeon Soft Wipe önerebilirim. Bir de daha uygun fiyatlı divortexin cila bezleri var, yumuşaktır. Ama bunlarla sadece temizlik yapabilirsiniz, tüy bırakmazlar, koruma uygulama için kullanılamazlar. Silmek için sadece.

İlk söylediğime ek olarak vileda mf bez kullanabilirsiniz, komple piano black bir torpido değilse çizmez zaten...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba, araç markası nedir? Torpido için uzun tüylü beze ihtiyaç duymamanız gerekli.

Gyeon Soft Wipe önerebilirim. Bir de daha uygun fiyatlı divortexin cila bezleri var, yumuşaktır. Ama bunlarla sadece temizlik yapabilirsiniz, tüy bırakmazlar, koruma uygulama için kullanılamazlar. Silmek için sadece.

İlk söylediğime ek olarak vileda mf bez kullanabilirsiniz, komple piano black bir torpido değilse çizmez zaten...
Piano black malzemeleri silmek için bir yöntem var, yanlış hatırlamıyorsam ammo nyc'de izlemiştim. Ürünü beze sıkıp tozlu yüzeye bezi değdiriyorsun ama sürmüyorsun/silmiyorsun. Bu şekilde tozlar beze yapışıyor(muş) Bende uzun süredir böyle yapıyorum ama bazen sigorta atıyor siliyorum :D :D Arada bir silmeme rağmen 5 senede piano black iç malzemelerde az dairesel çizik oluştu. :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Piano black malzemeleri silmek için bir yöntem var, yanlış hatırlamıyorsam ammo nyc'de izlemiştim. Ürünü beze sıkıp tozlu yüzeye bezi değdiriyorsun ama sürmüyorsun/silmiyorsun. Bu şekilde tozlar beze yapışıyor(muş) Bende uzun süredir böyle yapıyorum ama bazen sigorta atıyor siliyorum :D:D Arada bir silmeme rağmen 5 senede piano black iç malzemelerde az dairesel çizik oluştu. :)
Bir fırsat bulsam eğlence sisteminin etrafındaki piano blackler için bu soft99'un piano black kitini deneyeceğim de hiç o kadar aylak kalamadım bir türlü :)

Bende de zamanında yardırarak silmelerimden kaynaklı izler mevcut :)

İmkanım olsa da zymöl detail wax sürsem temizleyip :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bir fırsat bulsam eğlence sisteminin etrafındaki piano blackler için bu soft99'un piano black kitini deneyeceğim de hiç o kadar aylak kalamadım bir türlü :)

Bende de zamanında yardırarak silmelerimden kaynaklı izler mevcut :)

İmkanım olsa da zymöl detail wax sürsem temizleyip :)
Sorma ya, o zymöl detailer'den bende de var ama kullanmaya henüz fırsatım olmadı :(

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye

Arac hyundai tucson 2016 tucson. Çok adi malzeme ile kaplamışlar göğüsü. Geçen bezde nokta kadar kuru yeri denk geldi torpido derisi çizildi gitmiyorda. O yüzden tüylü çizmeyeceğini düşündüm

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arac hyundai tucson 2016 tucson. Çok adi malzeme ile kaplamışlar göğüsü. Geçen bezde nokta kadar kuru yeri denk geldi torpido derisi çizildi gitmiyorda. O yüzden tüylü çizmeyeceğini düşündüm
Eğer yanlış görmediysem Hakan Abi'nin şu ilgili konu 'da temizlediği araç da Tucson.

Kendisine soralım, kullandığı bezin çizdiğini sanmıyorum. Tam da sizlik bir konu olmuş.

@SubaruOutback videodaki araç Tucson mu abi?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye