Arkadaşlar dün akşam evde ki geçici bekarlığın ve can sıkıntısının bileşkesi sonucu bastım marşa ve daha önce sözleştiğim ürünleri almak üzere İstanbul'a doğru yola çıktım. Araçla bayadır uzun yol yapmıyordum dpf'den ötürü onunda ihtiyacı vardı devri yüksek bir yolculuğa

(Bu arada şunu eklemeden geçmeyeyim ben aracımı satılığa çıkarmıştım ilan bitmek üzereyken birisi kapora gönderdi ama daha sonra almak için gelmedi, ilan süresi de bitince bende satmak için bir daha uğraşmadım zira piyasa da çok acayip dursun dedim)
Önce Beylikdüzü'nde @Berkay a uğrayıp nanolex interior cleanerımı alır geçerim diyordum. Berkay vaktin var mı bir şeyler içelim dedi, güzel bir yere gittik evine de yakındı. Hoş sohbet bir arkadaşımız misafirperverliği için cidden teşekkür ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım @omrslhmms abinin mesajı ile vaktin farkına vardım

İyi de oldu trafikte geçireceğim ölü zamanı Berkay'la birlikte keyiflice değerlendirdim ve bu esnada trafikte azalmış oldu, yol bomboştu. Ardından @omrslhmms abi ye yöneldim. Kendisinden epoca foamer ve valet pro beading marvellous wax almak maksadıyla yola çıkmıştım. Kendisi sağ olsun hoş sohbet ve muhabbetin ardından bana denemem için valet pronun köpük çubuklarından ve AG Leather Balm Care hediye etti. Sırf iki ürün almak için Çerkezköy'den İstanbul'a gidilip gelinir mi diyenler olabilir, aldığım ürünlerden çok daha fazlasını bu iki güzel şahsiyeti tanıyarak edindim.
Tekrar teşekkürler.
Gelelim stoklara eklenenlerin fotoğraflarına