Stokları Serelim

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Ve güncel stoğu paylaşıp kapanışı yapıyorum :D ihtiyaçlar; sprey şişeler, 1-2 uygulama pedi (mothers microfiber olanlardan sipariş ettim :) ) Ekli dosyayı görüntüle 18321 Ekli dosyayı görüntüle 18323 Ekli dosyayı görüntüle 18324 Ekli dosyayı görüntüle 18325 Ekli dosyayı görüntüle 18326

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Burada çok şey öğrendim, öğrendiklerimi de elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Bilgi paylaştıkça güzel :) Ekli dosyayı görüntüle 18327
Altalar ile detaylı bir video veya konu açma şansınız olur mu.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Taze taze yeni geldi @Tonyukuk07 paketleme, ürünler herşey çok güzel. Bu güzel ürünler için sana çok teşekkür ederim :)

Waxlar yapı olarak sert, kokuları muhteşem. İnsanın eline kaşık alıp tatlarına bakası geliyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 18311

Yanında hediye gelen fırçalar sağda solda iş görecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 18312

İşte Aranan kan :) kil işinde öğrendiğim kadarıyla son noktalardan biri.
Ekli dosyayı görüntüle 18313

Son anda stoğa dahil ettiğimiz liquid elements purple monster. Adını boşa almamış, gerçek bir canavar ve rengine de bayıldım :)
Ekli dosyayı görüntüle 18314 Ekli dosyayı görüntüle 18315

Standart paketimiz blackhole xl, blackhole 40x40 ve streak buster.
Ekli dosyayı görüntüle 18316 Ekli dosyayı görüntüle 18317 Ekli dosyayı görüntüle 18318

Son olarak 5li fırça setimiz. İlk izlenimim kıl yapısı çok sık ve plastik kalitesi gayet iyi. Onur abi de incelemesini yapmıştı. Çok yerinde bir alım oldu :)
Ekli dosyayı görüntüle 18319

Şimdilik bu kadar :) birazdan güncel stok durumunu da paylaşacağım :D yakın zamanda da uygulamalarım ile geliyorum :)
Biraz uzak kalmistik yavas yavas basladik :)
@Tonyukuk07 ilgisi icin tesekkur ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 18328
hepinize hayırlı olsun arkadaşlar güzel detaylı günlerde kullanın bol bol uygulama bekliyoruz sizden :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ve güncel stoğu paylaşıp kapanışı yapıyorum :D ihtiyaçlar; sprey şişeler, 1-2 uygulama pedi (mothers microfiber olanlardan sipariş ettim :) ) Ekli dosyayı görüntüle 18321 Ekli dosyayı görüntüle 18323 Ekli dosyayı görüntüle 18324 Ekli dosyayı görüntüle 18325 Ekli dosyayı görüntüle 18326

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Burada çok şey öğrendim, öğrendiklerimi de elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Bilgi paylaştıkça güzel :) Ekli dosyayı görüntüle 18327
Yıkamacıya sinirden öte nefretle başlamış belli şaka bir yana Stoğun maşallahı var, hayırlı olsun keyifli detaylar :)

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@alicankaradag, kardeşim çok güzel, kalbur üstü ürünler hepside, özenle seçmişsin. Güle güle kullan.
Eyvallah abi ne öğrendiysek o istikamette ilerledik, beğenmene sevindim :)
Yıkamacıya sinirden öte nefretle başlamış belli şaka bir yana Stoğun maşallahı var, hayırlı olsun keyifli detaylar :)
teşekkür ederim hocam, gerçekten yıllardır arabalarıma özen göstermedim ve dikkatli bakınca gördüm ki arabayı yıkarken çizmeme ihtimalleri sıfır. Kurulama bezi dedikleri kevgire dönmüş günde bilmem kaç araba silinen bez, yıkama desek köpük tankında ne olduğu belli değil. Yazık o kadar para verip Türkiye şartlarında araba alıyoruz bari özen gösterelim hem de keyifli bir hobimiz olsun dedim ve Bismillah diyip çıktık yola :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar dün akşam evde ki geçici bekarlığın ve can sıkıntısının bileşkesi sonucu bastım marşa ve daha önce sözleştiğim ürünleri almak üzere İstanbul'a doğru yola çıktım. Araçla bayadır uzun yol yapmıyordum dpf'den ötürü onunda ihtiyacı vardı devri yüksek bir yolculuğa :) (Bu arada şunu eklemeden geçmeyeyim ben aracımı satılığa çıkarmıştım ilan bitmek üzereyken birisi kapora gönderdi ama daha sonra almak için gelmedi, ilan süresi de bitince bende satmak için bir daha uğraşmadım zira piyasa da çok acayip dursun dedim)

Önce Beylikdüzü'nde @Berkay a uğrayıp nanolex interior cleanerımı alır geçerim diyordum. Berkay vaktin var mı bir şeyler içelim dedi, güzel bir yere gittik evine de yakındı. Hoş sohbet bir arkadaşımız misafirperverliği için cidden teşekkür ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım @omrslhmms abinin mesajı ile vaktin farkına vardım :) İyi de oldu trafikte geçireceğim ölü zamanı Berkay'la birlikte keyiflice değerlendirdim ve bu esnada trafikte azalmış oldu, yol bomboştu. Ardından @omrslhmms abi ye yöneldim. Kendisinden epoca foamer ve valet pro beading marvellous wax almak maksadıyla yola çıkmıştım. Kendisi sağ olsun hoş sohbet ve muhabbetin ardından bana denemem için valet pronun köpük çubuklarından ve AG Leather Balm Care hediye etti. Sırf iki ürün almak için Çerkezköy'den İstanbul'a gidilip gelinir mi diyenler olabilir, aldığım ürünlerden çok daha fazlasını bu iki güzel şahsiyeti tanıyarak edindim.

Tekrar teşekkürler.

Gelelim stoklara eklenenlerin fotoğraflarına :)

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar dün akşam evde ki geçici bekarlığın ve can sıkıntısının bileşkesi sonucu bastım marşa ve daha önce sözleştiğim ürünleri almak üzere İstanbul'a doğru yola çıktım. Araçla bayadır uzun yol yapmıyordum dpf'den ötürü onunda ihtiyacı vardı devri yüksek bir yolculuğa :) (Bu arada şunu eklemeden geçmeyeyim ben aracımı satılığa çıkarmıştım ilan bitmek üzereyken birisi kapora gönderdi ama daha sonra almak için gelmedi, ilan süresi de bitince bende satmak için bir daha uğraşmadım zira piyasa da çok acayip dursun dedim)

Önce Beylikdüzü'nde @Berkay a uğrayıp nanolex interior cleanerımı alır geçerim diyordum. Berkay vaktin var mı bir şeyler içelim dedi, güzel bir yere gittik evine de yakındı. Hoş sohbet bir arkadaşımız misafirperverliği için cidden teşekkür ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım @omrslhmms abinin mesajı ile vaktin farkına vardım :) İyi de oldu trafikte geçireceğim ölü zamanı Berkay'la birlikte keyiflice değerlendirdim ve bu esnada trafikte azalmış oldu, yol bomboştu. Ardından @omrslhmms abi ye yöneldim. Kendisinden epoca foamer ve valet pro beading marvellous wax almak maksadıyla yola çıkmıştım. Kendisi sağ olsun hoş sohbet ve muhabbetin ardından bana denemem için valet pronun köpük çubuklarından ve AG Leather Balm Care hediye etti. Sırf iki ürün almak için Çerkezköy'den İstanbul'a gidilip gelinir mi diyenler olabilir, aldığım ürünlerden çok daha fazlasını bu iki güzel şahsiyeti tanıyarak edindim.

Tekrar teşekkürler.

Gelelim stoklara eklenenlerin fotoğraflarına :)

Tanışmak her zaman güzel usta :)