Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar bi ekleme daha yapayım maşallahınızı alırım, allah nazardan saklasın :nazar::utan:

Foam lance için @MoonDance emre abi ve bezler için @Tonyukuk07 arkadaşımıza teşekkür ederim.

Bu arada foam lance i dış yıkamaların habercisi olarak algılayabilirsiniz arkadaşlar :mutlu: şubatta da karcherı düşünüyorum.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar bi ekleme daha yapayım maşallahınızı alırım, allah nazardan saklasın :nazar::utan:

Foam lance için @MoonDance emre abi ve bezler için @Tonyukuk07 arkadaşımıza teşekkür ederim.

Bu arada foam lance i dış yıkamaların habercisi olarak algılayabilirsiniz arkadaşlar :mutlu: şubatta da karcherı düşünüyorum.
İyi günler de kullan kardeşim bol bol uygulama bekliyoruz. Aynı gün teslim kargo hizmetinizde:komik:

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Nihayet bende bohçayı açtım. :) Bu kadar çeyizin arasında ezik kalmasın diye eski yeni ne varsa dizdim valla. :D Kimisini çok kullandım bitmek üzere kimisi de sıfır ambalajlı yıkamaya ayırabileceğim geniş zamanı bekliyor. Destekleri için @Tonyukuk07 ,@Murat ve @Fuel Economy hocama teşekkürler. Black hole ve jtt furyasını yakalayamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. :)
Hocam güle güle kullanın masallah :)

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye

Hayırlı olsun abi maşallah güle güle kullanın

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İyi günler de kullan kardeşim bol bol uygulama bekliyoruz. Aynı gün teslim kargo hizmetinizde:komik:
eyvallah sağolasın seninki kargodan ziyade uyandırma hizmeti gibi oldu :D otogara girmemle otobüsün gelmesi bir oldu :) Sana daha önce anlattığım gibi ekipmanları yavaş yavaş uygulama yaptığım araçlardan toparladığım ücret ile edinmeye çalışıyorum, zira yavaş olsun temiz olsun. Böyle tadı da çıkıyor işin.

Son düzenleme:

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Shirb13, güle güle kullanın. Ad harika bi seçim olmuş. Herhalde dünyanın en iyi foam lance olarak düşünülebilir. Ben de emre Beyden almıştım. Harika biri.