Stokları Serelim

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ölçü için kap bulamayınca enjektör alalım dedik.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 60 lıklar için çam uçlu mama enjektörü alırsanız daha kullanışlı olur onların ucu geniş olduğu için daha rahat çekersiniz şampuanı vs

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Bende çok önemsemiyorum. Sert olup ölçüyle kullanılacak bir apc var onuda kullandığım sprey şişe ölçeklik zaten sorun olmuyor.
Benim işimde küçük farklar büyük sonuçlar çıkarıyor, biraz da mesleki deformasyondan geliyor heralde bu :D bir de videolarda vs ölçü ile denemeleri ve sonuçlarını görünce onlara uyuyorum baya uğraşıp optimum değerleri buluyorlar onun da etkisi var. Sarfiyatın da önüne geçiyorum yoksa benim elimin ayarı yok, bi kovaya 150 ml şampuan dökerim iyi köpürsün diye :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim işimde küçük farklar büyük sonuçlar çıkarıyor, biraz da mesleki deformasyondan geliyor heralde bu :D bir de videolarda vs ölçü ile denemeleri ve sonuçlarını görünce onlara uyuyorum baya uğraşıp optimum değerleri buluyorlar onun da etkisi var. Sarfiyatın da önüne geçiyorum yoksa benim elimin ayarı yok, bi kovaya 150 ml şampuan dökerim iyi köpürsün diye :)
Bunu ilk zamanlar bende yapıyordum güzel köpürsün diyerek boşaltıyordum. Sonradan bir süre sonra minik minik ölçüler bile ne kadar etkili olduğunu gördüm

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
en dogrusunu yapıyorsunuz .detail de ürünler konsantre üretilir böyle üretilmeyenlerde tercih edilmez. dolayısıyla bir kaç onluk-beşlik ml bile çok önem arz eder. kaldı ki ürün sarfiyatı adına kaçacak fazlalıklar yeri gelir bir uygulama çıkaracak kadar birikmiş olcaktır. damlaya damlaya göl diye boşuna dememişler. sarfiyat bir başka önemli kalem olarak yazılabilir. yine ürün başarısı kullanılan fazla yada az miktarlada büyük oranda etki gösterir. hatta öyle ki durulama yada temizleme aşamaarında kullanıcıyı zorlayacak boyutlara bile gelebilir. bkz: fazla wax sürümü.
ne olursa olsun ürünler önce firmaların belirledikleri oranlar çevçevesinde test edilirler. başarıları yada sınıfta kalmaları buna baglıdır. f/p bile bu ölçümler sonucu bi anda degişebilir. muadili 50 ml kullanırken 30 ml ürünle aynı işi yapan ve aynı sonucu veren ürün kimse tarafından tercih edilmez.

iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
adam jant fetişi çıktı 5eldivenle yıkayıp 5 fırça ile jantlara dalacak:)
Yok bende bir sıkıntı var heralde, bana fırça dayanmıyor, sürekli tutamaç kısmının dibinden kırılıyor benim fırçalar, fırça mezarlığına döndü ortalık, atayım birazdan resmini...