Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eldivensiz olmaz.
İkea da gezerken gördüğüm yıkama kovasının yanına asarak küçük fırçaları içinde muhafaza edebilirim. Bir ara Onur hocamda gördüm sanırım.

Hayırlı olsun, bende ikea dan almıştım. Kona içinde fırça aramaktan kurtarıyor, büyük kolaylık sağlıyor.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
A101 ve şok markete köpük sabun galmiş. Köpük sabun şişesi boştu. İçine sulandırılmış valet pro carpet cleaner koydum. Denemesini yaptım. Sonuç görselde.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sen cumartesi neredeydin,köpük aparatsız deri temizlemeyi sıvı şeklinde uygulamak için epey ter döktüm.gittim hemen şoktan aldım işimi görür artık:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eldivensiz olmaz.
İkea da gezerken gördüğüm yıkama kovasının yanına asarak küçük fırçaları içinde muhafaza edebilirim. Bir ara Onur hocamda gördüm sanırım.

İkea'nın internet adresinden hiçbirşey almadım illa gidip mağazadan almam gerektiğini hissediyorum. Şimdi bunun için o koca mağazaya girip kestirmeleri de kaçırırsam akli dengem bozulur. Kasaya gidene kadar heryeri gezmek zorunda kalıyorsun.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
İkea'nın internet adresinden hiçbirşey almadım illa gidip mağazadan almam gerektiğini hissediyorum. Şimdi bunun için o koca mağazaya girip kestirmeleri de kaçırırsam akli dengem bozulur. Kasaya gidene kadar heryeri gezmek zorunda kalıyorsun.
Küçük bir şey için koca mağazayı gezmek:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Küçük bir şey için koca mağazayı gezmek:)
Eşim ne zaman İkea'ya gidelim dese kabus görmüş gibi oluyorum. Kalabalık, park yeri sıkıntı, birşey alıp hemen kasaya gidemiyorsun, kasa kuyruğundan kurtulamıyorsun, bir tane şey için gidip 10 tane şey alıp çıkıyorsun. Bunlar ne işe yarayacak diye soruyorsun, bu bunu tutacak, bu buna yaslanacak, bu da hani bana diyecek diye anında cevapları alıyorsun. İyide ne gerek vardı bunlara diyemiyorsun çünkü daha henüz eşinin senin ne aldığını ve kaça aldığını bilmiyor, öğrense ikeayı başına yıkar. Demek bu kitapları düzgün tutmak için, hımm evet kaç zamandır benimde aklımdaydı diye mecburen o ıvır zıvırları da alıyorsun. Sorsan nerede bu aldıkların diye dizilerdeki gibi derin ve uzun bir bakışma yaşarız :D :D

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Eşim ne zaman İkea'ya gidelim dese kabus görmüş gibi oluyorum. Kalabalık, park yeri sıkıntı, birşey alıp hemen kasaya gidemiyorsun, kasa kuyruğundan kurtulamıyorsun, bir tane şey için gidip 10 tane şey alıp çıkıyorsun. Bunlar ne işe yarayacak diye soruyorsun, bu bunu tutacak, bu buna yaslanacak, bu da hani bana diyecek diye anında cevapları alıyorsun. İyide ne gerek vardı bunlara diyemiyorsun çünkü daha henüz eşinin senin ne aldığını ve kaça aldığını bilmiyor, öğrense ikeayı başına yıkar. Demek bu kitapları düzgün tutmak için, hımm evet kaç zamandır benimde aklımdaydı diye mecburen o ıvır zıvırları da alıyorsun. Sorsan nerede bu aldıkların diye dizilerdeki gibi derin ve uzun bir bakışma yaşarız :D:D
Hocam haklısın waxlar onlar bunlar ve sğrekli ardı arkası kesilmeyen fahiş fiyatlı ürünler dahil alındığını bilseler ,Araç kıskanılır,olaylar sarpa sarar...o yüzden sessizce devam etmek:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eşim ne zaman İkea'ya gidelim dese kabus görmüş gibi oluyorum. Kalabalık, park yeri sıkıntı, birşey alıp hemen kasaya gidemiyorsun, kasa kuyruğundan kurtulamıyorsun, bir tane şey için gidip 10 tane şey alıp çıkıyorsun. Bunlar ne işe yarayacak diye soruyorsun, bu bunu tutacak, bu buna yaslanacak, bu da hani bana diyecek diye anında cevapları alıyorsun. İyide ne gerek vardı bunlara diyemiyorsun çünkü daha henüz eşinin senin ne aldığını ve kaça aldığını bilmiyor, öğrense ikeayı başına yıkar. Demek bu kitapları düzgün tutmak için, hımm evet kaç zamandır benimde aklımdaydı diye mecburen o ıvır zıvırları da alıyorsun. Sorsan nerede bu aldıkların diye dizilerdeki gibi derin ve uzun bir bakışma yaşarız :D:D
:komik:
Bende diyorum bu sahne bana ne kadar da tanıdık geliyor. Resmen betimlemişsin:cake:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İkeaya bir bez dahi almaya gidilse en az 250 TL bırakılıyor. Öyle bir özellik yüklemişler oraya.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam haklısın waxlar onlar bunlar ve sğrekli ardı arkası kesilmeyen fahiş fiyatlı ürünler dahil alındığını bilseler ,Araç kıskanılır,olaylar sarpa sarar...o yüzden sessizce devam etmek:)
Eski otomobillerimde ve evliliğin başında kullandığım Subaru'da hiç cila eksik olmazdı. Aldıklarımı kullanır kullanır hızlıca bitirir gider yenilerini alırdım. Hiçbirşey anlaşılmazdı. Şimdi çocukla ilgilenmekten, ev işlerine yardım etmekten otomobili doğru düzgün temizlemeye de vakit kalmıyor ve aldıklarımda bir köşede depoda duruyor. Yanlışlıkla deponun yedek anahtarını eşime de verdim ama henüz açıp bakmadı hayır bir baksa en az 5 yıl hiçbirşeye gıkımı çıkaramam. Bazen esip gürlüyorum ama 3 sn sürüyor, hemen aldıklarım aklıma geliyor. :D :D
:komik:
Bende diyorum bu sahne bana ne kadar da tanıdık geliyor. Resmen betimlemişsin:cake:
Her evli erkeğin dertlerinden biri işte ne yapacan :)
İkeaya bir bez dahi almaya gidilse en az 250 TL bırakılıyor. Öyle bir özellik yüklemişler oraya.
Bizim ikea maceramız senede 2 defadan öteye gitmez. Sürekli alışveriş yapmadığımızdan bana aşırı mantıksız gelen aile karttan da ısrarla almadım. Neymiş bana hediye puan yükleyecekmiş, ponzi sistemi gibi, o zaman o çeki kullanmak için sürekli alışveriş yapmak lazım. Aynı haltı boynerde yapıyor ona da ayrıca sinir illet oluyorum. 250 TL alışveriş yap hediye çeki kazan ama o çeki de bir sonraki 250 TL'de harca yine çek kazan yine harca....vs
Ben ikea'ya bir daha gelmemek için bir vodoo büyüsü yapmadığım kalıyor neymiş çekmiş, puanmış. Hakan kaçar, seneye anca gelir :D :D