Stokları Serelim

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kovaları aldık. Gayet sağlam görünüyorlar. Ayrıca ölçüm çizgileri de koymuşlar. Şimdi buna Grit Guard Yıkama Kovası Aparatı lazım. Kovaları meraklısına A101den aldım. Yarın satışta olacak şimdiden teşhire çıkarmışlar.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@tanjuyildizhan, ben gittim baktım. Yoktu. Alt çap nedir ? Bendeki drift guard Ölçüsü 26 yada 26.5 cm. Elimdeki kovada çok yukarıda kalıyor
Hocam ölçtüm. İç kısmının az yukarısından ölçtüğümde 23,5-24 cm olarak ölçtüm. Sanırım 26 cm lazım bana da. Bi yolunu bulacağız artık

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
hocam clin markasının hem içeriği (cam sil) hemde şişesi gayet iyidir. Ben köpürtme mevzularını epoca foamer almadan önce hep onunla yapıyordum ve çok memnundum. Sırf şişesi için elimde cam sil varken gidip kaç defa almışlığım var, içini başka bir şişeye aktayrıp şişesini boşa çıkarıyordum. Kokusu da çok kalıcı ve ferahlatıcı. Özellikle elmalı olan efso.

Clin'e karşı müthiş bir sempatim var nedense, sanki üreticisi benim :D
onu bende düşündüm. Olabilir. Ama alet edavat yoktu deneyemedim . Birde bunu DIY. Yani Kendin yap şeklinde bir kaç fikir geldi aklıma. Biraz daha düşüneceğim. Sonra yazacağım