Stokları Serelim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #5,961
Eldivensiz de olmazdı tabi

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun eldivenler. Aldığınız ile ekstra kalın olan model arasında çok fark var mı? 12-13 TL oynuyor arada çünkü

Garip gelecek ama kokoreççi Bi dayıda görmüştüm,çıkarıp bana da hediye etmişti Bi çift ama bedeni nedir markası modeli nedir bakamamıştım

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun eldivenler. Aldığınız ile ekstra kalın olan model arasında çok fark var mı? 12-13 TL oynuyor arada çünkü

Garip gelecek ama kokoreççi Bi dayıda görmüştüm,çıkarıp bana da hediye etmişti Bi çift ama bedeni nedir markası modeli nedir bakamamıştım
İşim dolayısı ile sürekli kullanıyorum inanın çok fark var daha kalın daha dayanıklı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İşim dolayısı ile sürekli kullanıyorum inanın çok fark var daha kalın daha dayanıklı
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için :) burada Bi dükkanda ucuz olan dolphin modelini buldum ama direk ekstra kalın alayım o zaman :) ölçü olarak peki tam oturması mı makbuldür sımsıkı olacak şekilde?

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için :) burada Bi dükkanda ucuz olan dolphin modelini buldum ama direk ekstra kalın alayım o zaman :) ölçü olarak peki tam oturması mı makbuldür sımsıkı olacak şekilde?
Ben L kullanıyorum ama kişiden kişiye değişir. Elimde açılmamış bir paket var ilan açtım ama daha onaylanmadı isterseniz gönderebilirim. 30 tl mng %30 indirimim var.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben L kullanıyorum ama kişiden kişiye değişir. Elimde açılmamış bir paket var ilan açtım ama daha onaylanmadı isterseniz gönderebilirim. 30 tl mng %30 indirimim var.
İstanbulda olsam elden teslim alırdım da kargoyla yine aynı hesaba gelecek hatta geçecek :) teşekkür ediyorum ilginize ve verdiğiniz bilgilere :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Maaşallah bu başlık kılıbıkların toplanma merkezine dönmüş :p
Yok eve gizliden sokuyorum, hanım fiyatları bilse mahvolurum gibi yorumlar
Duy da inanma :eek:
Çok utandım forum adına
Ben istediğimi istediğimi fiyata alırım, hanım 5 tl ye aburcubur almak için gözüme bakar izin mahiyetinde
:p:of:
Ulan ne salladım be
:komik::kop::komik::kop:
Herkes bir kendinden utanmıştır
:kop::komik::kop::komik:
Neyse bu kısım oh sorun bende değilmiş demeniz için arkadaşlar
Şimdi esas soru şu
Ben bir yerde espri yapıyorum ama nerede? :dusun:
Acaba yukarısı espri de hepimiz mi kılıbığız, yoksa aşağı kısmı buradaki çoğunluğun gönlü olsun diye mi yazdım
İkilem cidden çok derin, soru hakikaten zor
Herkes kendi cevabını kendi verebilir
Kimseye kıyamadım herkes kendince mutlu olsun

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam ölçtüm. İç kısmının az yukarısından ölçtüğümde 23,5-24 cm olarak ölçtüm. Sanırım 26 cm lazım bana da. Bi yolunu bulacağız artık

@ugurus
Yamaçlar'ın sattığı grid guardlar 26,5 cm çapında beyler bilginiz olsun. Kendi kovasının tabanına oturmuyor. Zorlama ile giriyordu.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam ne diyorsunuz.

Aynen bu grid guard yamaçlardan alınma değil mi? 26,5 cm çapı bunu. Ben bıçağı ısıtarak en dış halkayı kesmiştim. Bu sefer de bol olmuştu.

Kontrollü şekilde kesebilirsiniz. Bir de ayaklara açı vermeniz gerekecek tabana oturması için.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Maaşallah bu başlık kılıbıkların toplanma merkezine dönmüş :p
Yok eve gizliden sokuyorum, hanım fiyatları bilse mahvolurum gibi yorumlar
Duy da inanma :eek:
Çok utandım forum adına
Ben istediğimi istediğimi fiyata alırım, hanım 5 tl ye aburcubur almak için gözüme bakar izin mahiyetinde
:p:of:
Ulan ne salladım be
Herkes bir kendinden utanmıştır
:kop::komik::kop::komik:
Neyse bu kısım oh sorun bende değilmiş demeniz için arkadaşlar
Şimdi esas soru şu
Ben bir yerde espri yapıyorum ama nerede? :dusun:
Acaba yukarısı espri de hepimiz mi kılıbığız, yoksa aşağı kısmı buradaki çoğunluğun gönlü olsun diye mi yazdım
İkilem cidden çok derin, soru hakikaten zor
Herkes kendi cevabını kendi verebilir
Kimseye kıyamadım herkes kendince mutlu olsun
kılıbık erkekle kazak erkek arasındaki fark kılıbık erkek hanımının her dediğini hemen yapan kazak erkek ikinci bilemedin üçüncüde yapandır.24,5 yılın tecrübesi:)bu arada çok zor durumda kalırsanız ölü taklidi yapın:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
kılıbık erkekle kazak erkek arasındaki fark kılıbık erkek hanımının her dediğini hemen yapan kazak erkek ikinci bilemedin üçüncüde yapandır.24,5 yılın tecrübesi:)bu arada çok zor durumda kalırsanız ölü taklidi yapın:)
Hahaha özet, kazak erkek yoktur, az veya çok kılıbık erkek vardır :D :D
Ölü taklidi hiç işe yaramıyor, sürükleyerek mağazaya götürüyor :D :D

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Valla olayı çok iyi özetlemişsin abi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar güzel bir haberim var ve sizinle heyecanımı paylaşmak istiyorum. :D

Hikayenin gelişimi şu şekilde oldu @Tonyukuk07 nin LE polisaj makinası konusunu okuyordum ve içimden iyi fiyat ben alayım derken en altta satılmıştır mesajını görünce bir anda modum düşüverdi. Sonra alamanya da halamın oğlu var düzenli olarak görüşüyoruz ona yazayım dedim yakında gelecekse benim adıma alsın ben gelince ona öderim diye.

Hoş beş muhabbetten sonra (WP üzerinden) abi dedim ne zaman geliyorsun, gelirken bir sipariş versem getirir misin ? dedi ki Nisan ikinci haftada geliyorum, getirilecek bir şey ise neden olmasın ? Hemen linkini buldum ürünün ve paylaştım. Oda aldı sağ olsun Nisan ikinci haftası polisaj makinası geliyor @onurçiko abi :D sanırım planladığımdan daha erken başlayacağım polisaj ve dış uygulamara :D

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Hikayenin gelişimi şu şekilde oldu @Tonyukuk07 nin LE polisaj makinası konusunu okuyordum ve içimden iyi fiyat ben alayım derken en altta satılmıştır mesajını görünce bir anda modum düşüverdi. Sonra alamanya da halamın oğlu var düzenli olarak görüşüyoruz ona yazayım dedim yakında gelecekse benim adıma alsın ben gelince ona öderim diye.

Hoş beş muhabbetten sonra (WP üzerinden) abi dedim ne zaman geliyorsun, gelirken bir sipariş versem getirir misin ? dedi ki Nisan ikinci haftada geliyorum, getirilecek bir şey ise neden olmasın ? Hemen linkini buldum ürünün ve paylaştım. Oda aldı sağ olsun Nisan ikinci haftası polisaj makinası geliyor @onurçiko abi :D sanırım planladığımdan daha erken başlayacağım polisaj ve dış uygulamara :D

Hayırlı olsun şimdiden, bu gelmeden zemin hazırlığı dolayısıyla da dış yıkama işine derhal başlaman gerekli :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun şimdiden, bu gelmeden zemin hazırlığı dolayısıyla da dış yıkama işine derhal başlaman gerekli :)
abi ön yıkama şampuanım var auto brite foam lance ile gelen ne kadar gider bilmiyorum ama kil ve demir tozu temizleyici almam lazım :D pasta çeşitlerine girmem lazım offf elim ayağıma dolandı :D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Hayırlı olsun şimdiden bu makine ile öğrenmeye başlamak güzel olur daha sonrasında da ağır kesim için bi rotary alırsınız. Umarım gümrüğe takılmaz ya, x-rayden geçerken sıkıntı olabilir kocaman makine gümrük vergisi çıkarsa türkiyedeki fiyatlara çok yaklaşır :(

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hayırlı olsun şimdiden bu makine ile öğrenmeye başlamak güzel olur daha sonrasında da ağır kesim için bi rotary alırsınız. Umarım gümrüğe takılmaz ya, x-rayden geçerken sıkıntı olabilir kocaman makine gümrük vergisi çıkarsa türkiyedeki fiyatlara çok yaklaşır :(
Amazon üzerinden aldıysa. Otomatik. Ödüyor Amazon o gümrükleri vs. Vergileride sipariş geçerken ekliyor zaten Yani ürün 100 lira ise. Direk üstüne Kargo ve gümrük vs masrafları ekliyor .

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkürler Kutas, kuzenim arabayla geliyor. Sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam almanyaya gidecek ürün türkiyeye gelmiyor :)
Umarım dediğiniz gibi olur gümrük kapılarında da araçlara bakıyorlar bazen. Geçen yaz yaptığım yunanistan seyahatinde arabanın bagaj havuzuna kadar boşaltıp her yerine baktılar gıcıklık için sadece bir bavul eşyamız vardı vergisi ödenmemiş ya da illegal hiç bişey yoktu 4-5 saat uğraştırıp salmışlardı... İnşallah sıkıntı olmaz