Stokları Serelim

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,141
Emre kardeşim ürünler için teşekkür ediyorum teslim Aldığım en hızlı ürünler oldu. :) @MoonDance

Diğer ürün ise hanımdan yine sağolsun hastanede işime yarayacak her şeyi alıp getiriyor. Ağız yıkamak için kullanılan nir ürünmüş ama sanki biz detaycılar için yapılmış :) havalandırma delikleri için kullanılabilir.
Hayata bakış açısı işte :)))))

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

hediye aplikatör için teşekkür ederim
bu ne güzel bir bezdir öyle. kurulama bezi görmekten gözlerin kanadı artık forumda. böyle güzellikler içimi açtı. ne zevkle wax silinir bununla. hayali bize tahrik edici kışkırtıcı detay adına.

hayırlı olsun . güzel günlerde kullanın.

iyi detaylar.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bu ne güzel bir bezdir öyle. kurulama bezi görmekten gözlerin kanadı artık forumda. böyle güzellikler içimi açtı. ne zevkle wax silinir bununla. hayali bize tahrik edici kışkırtıcı detay adına.

hayırlı olsun . güzel günlerde kullanın.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim müdürüm. İlk yıkamasını yaptım. Hanımdan zor kurtardım bezi. O derece efsane bir bez.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Mjjc foam lance ile foam lance takımı yavaştan tamamlansın istedim :taraa: ama daha basınçlı yıkama makinem yok :aglaa:

Özenli paketleme için @KILIÇARSLAN arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim.

wax silme bezi ve soft 99 kili de edinmiş oldum. hızlı teslimat için @Kimyasal Adamlar a teşekkür ederim. Ayrıca kil konusunda satın almadan önce sorularımı üşenmeden cevaplayan @omrslhmms Ömer abiye @Detail 35 Kutas'a ve @onurçiko Onur abiye ayrıca teşekkür ederim. :tesekkurr:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Şu Şubat ayı bir bitmedi ki

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az kaldı hocam dayan :D
Bunları ne zaman satışa çıkaraksın? Neden soruyorum bütçemizi ayarlayalım diye :taraa:
Bu ay içerisinde ilk parti memlekette olur, Mart ayında devamı gelir hocam. 50ml ürünler :)
Ceramic detailerı deneme fırsatı buldunuz mu?
Waxlar çok hoş duruyor :)
Ürünler yeni geldi direk buraya koydum hocam. :) ilk fırsatta Show wax, en çok satan Ceramic wax, ve diğerlerini test edeceğim :)
Böööö Kıskanmadım ki.
Senin Derya kuzuları kenarda bana bakıyor :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mjjc foam lance ile foam lance takımı yavaştan tamamlansın istedim :taraa: ama daha basınçlı yıkama makinem yok :aglaa:

Özenli paketleme için @KILIÇARSLAN arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim.

wax silme bezi ve soft 99 kili de edinmiş oldum. hızlı teslimat için @Kimyasal Adamlar a teşekkür ederim. Ayrıca kil konusunda satın almadan önce sorularımı üşenmeden cevaplayan @omrslhmms Ömer abiye @Detail 35 Kutas'a ve @onurçiko Onur abiye ayrıca teşekkür ederim. :tesekkurr:

Sen bizi çapraz sorguya alıp 3 kişiye sorduk en popüler cevaba göre hareket ediyoruz mu yapıyorsun :)

Hayırlı olsun güle güle kullan :)