Gratisten aldım, bambu ağacı iddiaya göre ve fırça uçlarının sertliği olması gerektiği gibi. Lastikleri temizleme konusunda iyi çalışıyor. Fiyat 14,99₺
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunu ben kendi sırtım İçin almak istiyordum . Araba içinde olursa olabilir. Fiyatı uygun ama 1-2 kullanımdan sonra Nasıl olur o önemli . Sadece lastiklere mi kullanacaksınız ?
bunu ben kendi sırtım İçin almak istiyordum . Araba içinde olursa olabilir. Fiyatı uygun ama 1-2 kullanımdan sonra Nasıl olur o önemli . Sadece lastiklere mi kullanacaksınız ?
Aslında benim chemical guys tire Brush lastik fırçam var ama bunu da aldım denedim lastiklerde iyi ayrıca sert halı zemin gibi yerlerde de çalışacakmış gibi görünüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kokularını tarif edebileceğimi sanmıyorum ama ağır kokmadıklarını söyleyebilirim. Birçok oto kokusu beni hassasiyetim seebi ile rahatsız ediyor. Bunlar ve parlatanadamların aynaya asılan kokuları hafif ama etkili geliyor bana.
netten bakayım. başka nerde satıyolar.
hepsiburadadan alışveriş yapmaya tövbeliyim. karacuma zımbırtısına paramı gasp etti.. 84 liralık bebek bezini yollamadı para iadesini geçen hafta teşrif etti yaptılar.
Kardeşim fazla yok, farklı o kitler, 1 ve 2 nolu kitler. Bşr se 3 var ama onu almak için uzun bir süre para biriktirip hiç ürün almamam lazım. Baya uzun süre
Biten demir tozu temizleyici stoğumu @Mydyingwish hocam sayesinde kaliteli bir ürünle doldurdum.
Sürekli bölünmüş olarak aldığım, demir tozu temizleyicileri de koyacabileceğim güzelde bir şişem oldu
Biten demir tozu temizleyici stoğumu @Mydyingwish hocam sayesinde kaliteli bir ürünle doldurdum.
Sürekli bölünmüş olarak aldığım, demir tozu temizleyicileri de koyacabileceğim güzelde bir şişem oldu