Stokları Serelim

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Gratisten aldım, bambu ağacı iddiaya göre ve fırça uçlarının sertliği olması gerektiği gibi. Lastikleri temizleme konusunda iyi çalışıyor. Fiyat 14,99₺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunu ben kendi sırtım İçin almak istiyordum . Araba içinde olursa olabilir. Fiyatı uygun ama 1-2 kullanımdan sonra Nasıl olur o önemli . Sadece lastiklere mi kullanacaksınız ?

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
bunu ben kendi sırtım İçin almak istiyordum . Araba içinde olursa olabilir. Fiyatı uygun ama 1-2 kullanımdan sonra Nasıl olur o önemli . Sadece lastiklere mi kullanacaksınız ?
Aslında benim chemical guys tire Brush lastik fırçam var ama bunu da aldım denedim lastiklerde iyi ayrıca sert halı zemin gibi yerlerde de çalışacakmış gibi görünüyor

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
kokularını tarif edebileceğimi sanmıyorum ama ağır kokmadıklarını söyleyebilirim. Birçok oto kokusu beni hassasiyetim seebi ile rahatsız ediyor. Bunlar ve parlatanadamların aynaya asılan kokuları hafif ama etkili geliyor bana.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
MaşaAllah Onur abi sabah sabah gözüm gönlüm açıldı :)bu stok senin torunlara da yeter ;) ama zmöl sampler setin biri fazla gibi satmak istersen konuşalım :taraa::heyecan:
Kardeşim fazla yok, farklı o kitler, 1 ve 2 nolu kitler. Bşr se 3 var ama onu almak için uzun bir süre para biriktirip hiç ürün almamam lazım. Baya uzun süre:)

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Zaten ben de alamayacakmışım sanki :)sen bilem uzun süre para biriktirip bişey almamam lazım diyosan ne diyim zymöle selam söyle abi :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Biten demir tozu temizleyici stoğumu @Mydyingwish hocam sayesinde kaliteli bir ürünle doldurdum. :)
Sürekli bölünmüş olarak aldığım, demir tozu temizleyicileri de koyacabileceğim güzelde bir şişem oldu :)

Aman diyeyim, o fısfısa sahip çık..
başka markalar uçuk fiyatlara satıyor onu :D