Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
evet arkadaşlar krem şanti tadında günler yakın, çeyiz tamamlanıyor :)

İşte bu ya :) Hayırlı olsun güle güle kullan, şu virüs muhabbeti geçince bir de Ali expressten uzun hortum alırsın buna, harika olur. 8 metre de olsa yetmiyor maalesef, daha rahat çalışmak için şart :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İşte bu ya :) Hayırlı olsun güle güle kullan, şu virüs muhabbeti geçince bir de Ali expressten uzun hortum alırsın buna, harika olur. 8 metre de olsa yetmiyor maalesef, daha rahat çalışmak için şart :)
abi senin önerilerin ve tecrübelerin benim için her zaman çok kıymetli :) teşekkürler allah razı olsun.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Haftasonu iyi eğlenceler, İstanbul'da cumartesi yağış gözüküyor, Pazar günü hava mis gibi ama malesef ben yıkama yapamayacağım çünkü Pazar günü sabahtan bir yere davetliyiz. (sabahın köründe kalkıp yıkasam mı acaba :D :D )
Sabah ezanı vakti benzinlikte araba yıkadığım çok olmuştur, eve gelince hanım camide çok cemaat var mıydı diye makara yapıyor:D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geldi gözümün nurları :)

Teşekkürler @Parlatanadamlar ;) Gerçi bu sefer sticker ve koku yoktu, bu da iş arkadaşımı üzdü (tüm eşantiyon kokuları ona veriyorum) :)

Bende kokuları ofiste ilgili kişilere veriyorum. Otomobile asmalı, püskürtmeli...vs'li kokuları sevmiyorum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende kokuları ofiste ilgili kişilere veriyorum. Otomobile asmalı, püskürtmeli...vs'li kokuları sevmiyorum.
Abartmıyorum, şuan yan masamda 4 ayrı marka koku var arkadaşıma verdiğim :)
Ve daha nicelerini de vermişimdir, bunları daha arabasına götürememiş :)
Ben de eşantiyonları kullanmıyorum, hatta genelde koku da kullanmıyorum ama CG başarının kokusu var elimde, bazen fıslatırım bir kaç kere arabaya :)

Asma kokulardan da Little Trees harici kullanmadım hiç, onlar da dahil bana çok sevimli gelmiyorlar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abartmıyorum, şuan yan masamda 4 ayrı marka koku var arkadaşıma verdiğim :)
Ve daha nicelerini de vermişimdir, bunları daha arabasına götürememiş :)
Ben de eşantiyonları kullanmıyorum, hatta genelde koku da kullanmıyorum ama CG başarının kokusu var elimde, bazen fıslatırım bir kaç kere arabaya :)

Asma kokulardan da Little Trees harici kullanmadım hiç, onlar da dahil bana çok sevimli gelmiyorlar.
Kötü koku varsa nanolex odex sıkıyorum herşey fabrika ayarlarına dönüyor. :)
Würth'ün hafif bir kokusu var bazen de onu kullanıyorum. Ama genel olarak koku kullanmamaya özen gösteriyorum. Hele gele yoğun olanlar benden uzak olsun. (En güzeli pazardan bir sarımsak alıp aynaya asacaksın oh :D :D :D )

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Sabah ezanı vakti benzinlikte araba yıkadığım çok olmuştur, eve gelince hanım camide çok cemaat var mıydı diye makara yapıyor:D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir ben kovulmadığım petrol bulamadım gitti arkadaş İzmir’de :D

Antalya’mın gözünü seveyim petrolleri bol bol geniş geniş yıkama alanları kimse kimseye karışmaz :D

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yumuşak geldi bana, böyle aplikatör hiç kullanmadım daha önce, karşılaştırma olarak söyleyemiyorum ama tamamı aynı yapıda ve yumuşak. Ben daha sert bekliyordum, açıkçası bu daha çok hoşuma gitti.
mjjc ninki var bende tutma yeri sert sürme yeri yumuşak ona emsal olsaydı alacaktım.