Stokları Serelim

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Öne çıkan konu #6,321
Bir ben kovulmadığım petrol bulamadım gitti arkadaş İzmir’de :D

Antalya’mın gözünü seveyim petrolleri bol bol geniş geniş yıkama alanları kimse kimseye karışmaz :D

Bende izmir’imde tıkama yapacak yer bulamıyorum 20-25 km git gel yapıyorum. Bi benzinci ye gitmek için trafik gelene kadar araba kirleniyor tekrar ))

Antalya da bi tık daha iyi şartlarım var araba yıkamak İçin. Karışmayan benzinlik ler var .

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bauhaus da wax pedi 12.5 tl sonax lastik jeli 59 tl

Ped meguiars ile aynı gibi, deneyryim iş görüyorsa jayswax lar için geeekecek, alır stoklarım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bauhaus'da genel bir sonax indirimi var sanki ? Sabah nereden aklıma geldiyse web sayfasına baktım birkaç ürünün fiyatı döviz kurunu düşünce çok uygun gözüktü. :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ev
Bauhaus'da genel bir sonax indirimi var sanki ? Sabah nereden aklıma geldiyse web sayfasına baktım birkaç ürünün fiyatı döviz kurunu düşünce çok uygun gözüktü. :)
evet sonaxın tüm ürünlerinde ufak bir indirim var.atz önce bende 2 li wax pedi aldım 37 tl ye.geçen hafta 46 tl idi

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
BSD filan olduğu gibi indirimde, Lastik parlatıcıyı 60+ tl ye almıştım kaç ay önce, 59 tl lere inmiş :)