Stokları Serelim

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Hızlı teslimat için @MoonDance Emre abiye teşekkürler :)

Daha önce forumdan görüpte hep yapmak istediğim etiket işini de buna yaptım :) Böyle ince işlerde pek el becerim iyi olmadığı için kağıt biraz kırıştı ama yinede güzel oldu :)

Üründen alıpta yapmak isteyen olursa diye fotoğrafıda yükledim. Orjinal boyutunda çıkartıp kesip yapıştırabilirsiniz.
Tavsiyem yazıların altındaki çizgiden kesin şişeye daha güzel oturur. Benimki o yüzden biraz sırıttı gibi ama tekrar uğraşmaya da erindim :)
Güzel olmus abi ellerine saglik biraz kayik olsun yav o kadarda fabrikasyonlarda bile olabiliyor:)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Daha önce forumdan görüpte hep yapmak istediğim etiket işini de buna yaptım :) Böyle ince işlerde pek el becerim iyi olmadığı için kağıt biraz kırıştı ama yinede güzel oldu :)

Üründen alıpta yapmak isteyen olursa diye fotoğrafıda yükledim. Orjinal boyutunda çıkartıp kesip yapıştırabilirsiniz.
Tavsiyem yazıların altındaki çizgiden kesin şişeye daha güzel oturur. Benimki o yüzden biraz sırıttı gibi ama tekrar uğraşmaya da erindim :)
hocam hakikaten güzel olmuş eline sağlık :) etiketçilik farklı bir hastalık türü.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kazım, iyi günler de kullan kardeşim.
Tekrardan sağol abi :)
Güzel olmus abi ellerine saglik biraz kayik olsun yav o kadarda fabrikasyonlarda bile olabiliyor:)
Sağolasın kardeşim, değil mi o kadar kusur kadı kızında bile olur :D
hocam hakikaten güzel olmuş eline sağlık :) etiketçilik farklı bir hastalık türü.
Sağolasın abi, hiç sorma etiket sevdası yüzünden çok orjinal ürün almışımdır :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Çok orjinal olmuş ellerine sağlık. Benimde aklımdan geçmiyor değil tüm bölünmüş ürünlerin orijinale yakın etiketini bir şekilde bastırmak. Ama o etiketi bulmak, çözünürlük, gibi hususlardan yanaşamıyorum

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok orjinal olmuş ellerine sağlık. Benimde aklımdan geçmiyor değil tüm bölünmüş ürünlerin orijinale yakın etiketini bir şekilde bastırmak. Ama o etiketi bulmak, çözünürlük, gibi hususlardan yanaşamıyorum
Sağolasın abi, bende diğer ürünler için bakınıyordum ama yüksek çözünürlüklü pek bulamadım diye yapmamıştım. Bunda bulunca hemen ilk denemeyi yaptım :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Hayırlı olsun, etiket işi çok güzel olmuş.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Fikir vermesi açısından 1 TL ve Iphone 5s de koydum. 16 18 ve 20 numaralı stargil fırçalar. Amazon.com.tr den aldım,1 gündeteslim ettiler.. Jantlar da iyi iş görecek gibi :) Toplam maliyet kargo dahil 38 TL tuttu.

Hayırlı olsun güle güle kullan, metal kısım için hemen bir bez bant bul :) Ya da suya dayanan başka bir bant. Metal kısım hariç çok kaliteli duruyor.

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Siz

siz toplam ne kadar vergi ödediniz başka ekstra bişey çıktı mı
Yok hocam 19,67 vergi çıktı. Hepsini lucullan satıcısından aldım. Forumda okuduğum kadarıyla mjjc satıcısıyla birlikte en beğenilenlerden lucullan. İlk gözlemim ürünlerin f/p olarak iyi oldukları