Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Fırçaları anladık. Kitap. Detailing yaparken mi. Yoksa trafikte mi lazım ? ))). Ağzını burnunu kırarım. Diyeceksin alt tarafı ))
Kitap, Haluk Tatar'ın kişisel gelişim için önerdiği kitaplar arasında. Normalde 38 TL falan 24 TL'ye görünce attım sepete hemde kargo bedava oldu :D

Şubat ayında da hiç kitap okumadım, ayda en az bir kitap okumam lazım :) Hemde hocam https://detailforum.com/konu/kutuphane.1133/page-2#post-70460 Kütüphane konumuza bir katkı sağlarım, okuyup yorumlayarak. :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Kitap, Haluk Tatar'ın kişisel gelişim için önerdiği kitaplar arasında. Normalde 38 TL falan 24 TL'ye görünce attım sepete hemde kargo bedava oldu :D

Şubat ayında da hiç kitap okumadım, ayda en az bir kitap okumam lazım :)

Hemde hocam https://detailforum.com/konu/kutuphane.1133/page-2#post-70460 Kütüphane konumuza bir katkı sağlarım, okuyup yorumlayarak. :)
Çok güzel. Kitap okumak çok güzel birşey hep takdir ederim kitap okuyanları .
takılayım dedim kitabı görünce. Kitap okumak gibisi yok .

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun hocam. N11 den mi tedarik ettiniz? Orjinal olanını bir türlü bulamadım, kendi sitesi dışında olanların hepsi replika sanırım :(
Meguiars logosu daha küçük Ve iplikleri sık dokunan aynı zamanda fermuarlarında Meguiars logolu kauçuk tutamaçları olan ürün orijinaldir. Bende iki tane var birini n11den aldım o imitasyon, birini kendi sitesinden aldım herşeyi orijinal ama tutamağı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben olsam bunlari kisaltirdim. Daha sert daha agresif olurlar boylece. Pedallarda vs cok iyi is yaparlar
Abi önerin üzerine bir tanesini kısalttım bakalım hafta sonu deneyeceğim :)

@TarıkZS hocam teşekkür ederim, kargolar elime ulaştı.

@KILIÇARSLAN Güner hocamın sunumu gibi olmasa da, @SubaruOutback Hakan abinin espri anlayışından beslenebildiğim kadarıyla; Önce Kwazar >> Meguiars'a >>> sonra Valet Pro Kwazar'a >>> sonra da hepsi birden direksiyonuma adlı stok sergisi çalışmam :D

azıcık ortalığı şenlendirelim :taraa:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@KILIÇARSLAN Güner hocamın sunumu gibi olmasa da, @SubaruOutback Hakan abinin espri anlayışından beslenebildiğim kadarıyla; Önce Kwazar >> Meguiars'a >>> sonra Valet Pro Kwazar'a >>> sonra da hepsi birden direksiyonuma adlı stok sergisi görselim :D

Çok güzel şişeler, hayırlı olsun.

Fırça da agresiflik isteyen kısımlarda iyi çalışacaktır. Hem kısa oluşundan hem de kestiğin için artık küt başlı oluşundan :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Çok güzel şişeler, hayırlı olsun.

Fırça da agresiflik isteyen kısımlarda iyi çalışacaktır. Hem kısa oluşundan hem de kestiğin için artık küt başlı oluşundan :)
Teşekkür ederim abi, fırçayı şu an klavyede falan denedim. Kıllar eğilip bükülmüyor kazık gibiler. Trim aralarına sıkıntısız girerler gibi duruyor.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye

@KILIÇARSLAN Güner hocamın sunumu gibi olmasa da, @SubaruOutback Hakan abinin espri anlayışından beslenebildiğim kadarıyla; Önce Kwazar >> Meguiars'a >>> sonra Valet Pro Kwazar'a >>> sonra da hepsi birden direksiyonuma adlı stok sergisi çalışmam :D

azıcık ortalığı şenlendirelim :taraa:
Asıl sunum Mart'ta :heyecan: