Stokları Serelim

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Çünkü neden olmasındı.

@MoonDance ’e gerek hoş sohbeti gerekse bir alışveriş sürecinde alışık olmadığım iyiniyetli tutumu hasebiyle tekrar çok teşekkür ederim. Naif insana hasret kaldık :).

Bu güzel sözlere layık olabildiysem ne mutlu bana. Mutlu günler de kullanın, teşekkür ederim.:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
eksiklerde geldiğine göre rahatlayabilirim :D

:D:Dhayırlı olsun, şükür geldi sanırım alanlara sorunsuz. salatalık domates çıkmadı beklendiği gibi ama sağlık olsun :komik: evde olmadığım için deneyemedim ama merak ediyorum çünkü bime şoka gelen lastik parlatıcılardan daha ucuza jel olarak geldi :D tonyin Wax kadar başarılı olursa endurance a büyük rakip demektir :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Millet mevcut küresel durumdan dolayı maskeye hücum ediyor, bizim detay ahalisi de lastik jeline. :D
İstanbul'da da virüslü vakıa tespit edildiği resmi kurumlarca açıklanmış hocam.

Hadi test edin foto, video paylaşın, neymiş öğrenelim şu alımını kaçırdığımız ürünün maharetlerini.
Hakan abi, cumartesi günü arabamı teslim alır almaz yıkayıp deneyeceğim :) Video çekmeyi de hedefliyorum. Eğer sonuçları beğenirsen birini sana yollayabilirim.

:D:Dhayırlı olsun, şükür geldi sanırım alanlara sorunsuz. salatalık domates çıkmadı beklendiği gibi ama sağlık olsun :komik: evde olmadığım için deneyemedim ama merak ediyorum çünkü bime şoka gelen lastik parlatıcılardan daha ucuza jel olarak geldi :D tonyin Wax kadar başarılı olursa endurance a büyük rakip demektir :D
Hocam aynen salatalık yada patlıcan çıkmadığına en çok ikimiz sevinmeliyiz. Sen foruma duyurdun bende biraz reklam yapar gibi oldum :D Açıkçası fiyatı çok ucuza geldiği için çok beklentim yok. Beklentimi düşük tuttuğum için beğeneceğim gibi görünüyor ve en azından müşteri arabalarına uygulayacağım ucuz yollu lastik parlatıcım oldu. İşin güzel tarafı elimde ki bitmek üzereydi birşeyler almam gerekiyordu kendimi baya aşmıştım ertelemeyi düşünüyordum malum kazamdan sonra, fiyatı da çok iyi olunca dayanamadım aldım :utan:

zizoum

Amatör Detaycı
Üye