Hayırlı olsun valla bende birer tane fx2 ve fx5 alacaktım ama şuanda fx5 bitmiş gözüküyor sanırım birer tane veta alacağım. Hayallerimiz şekilli bişilerdi secho, zemzem ama nasip olmayacak sanırım. Bu tarz malzemelerin ekonomik ömrü iyi bakıldığında ne kadar gidiyor acaba
@ege üstad bizi aydınlatırsa. Ben en uzun 1.5 yıl kullanabildim
en çok bilinen her plastik malzemenin bir numarası vardır. çokça zaman haberlere konu olur yada sosyalmedyada google bilgileri ışıgında yorumlar yapılır. ''suları plastikten içmeyin'' vb şok haberler kategorisinde yazılır.
işte bu bizim pompalarda 2 no olarak sınıf-landırılır. peki ne bu 2 . kısaca hepimizin ilk erişim bilgisi HDPE '' high density polyethylene'' kısaltması.
polietilen ve yogun polietilen karışımı 2 no plastikleri oluşturuyor. iyi de bu bilgi ne işe yarayacak.
ayrıntıya girmeden bu polietilen çokça çeşiti olan plastikler arasında kısaca termoplastiklerde grubu- yarı kristal sınıfı - genel kullanım plastikleri bölümünde yer alıyor.
genel grup özellikleri : ısıyla yumuşama tekrar şekillerdirilme ve tabi geri dönüşüm.
genel sınıf özellikleri: camsı geçiş sıcaklığına kadar ısıtıldığında yumuşamaya başlar, biraz daha yüksek sıcaklıklarda şekillendirilecek kıvama gelir, ileri ısıtmada sıvı gibi davranır.
bunlar avantajları diye düşünürsek sıra tabiki dezavantajlarında olacaktır. işte burası önemli .!
bilinenin aksine bu polimerin çevre koşullarına karşı direnci azdır çabuk alev alır.
işte senin sorunun alt yapısı burdan sonra başlıyor. bu plastikler aslında 50 yıl dogada kaybolmazlar ömürleri çok uzundur lakin işlevsel süreleri ne nazık ki böyle degil. kullanılabilecek saglıklı senin dedigin ekonomik yada benim dedigim saglıklı ömrü kısadır. özellikle bizim kullandıgımız şartlarda ( basınç kimyasal) bu çok daha düşmektedir.
işte şimdi asıl meseleye gelirsek kullanım şartları dahilinde ilk sırada kimyasal dayanım bizim için en önde gelmekte. buna karşı mukavemeti yüksek olmalıdır .sonrasında tabiki bu ürün özelinde basınç geliyor. o kimyasal iç duvarlara bir basınçla sürekli maruz kalması dayanım olayına bir artı daha katıyor ki ilerleyen süreçte pompaların içinde sanki bir pülürleşme yani gözenekler tümsekler oluşmaya başlar. daha da ilerlemede bu yan et gözle görülmeye dogru ilerler.
üretici firma her ürünün kullanım şartlarını gözönünde bulundurarak bu hammaddeye mukavemeti artırmak için kullanım koşullarına direnci saglamak - uygun işlevsellik saglamak adına dolgu takviye ve katkılar kullanır. ( cam elyaf karbon elyaf talk kalsit vb. )
otomabil sektöründe bu katkılar çok önenlidir . uv dayanımı - darbe dayanımı - iletkenlik etkisi - yanma önleyici gibi çok kritik özellikleri plastige kazandırır.
bizim konumuzda işte sorunun bir bölümünün izahı bu katkılalarda yatmakta. çin üretimi bu pompalarda kim bilebilir ki hangi katkı maddesini hangi oranda gerekenler dahilinde mi kullandı. kalite işte bu üretimin denetlenmesiyle gelir. tabi zararlılık oranlarına hiç girmiyorum.
bir diger bahsi geçen şu etli tabirinin kalınlık sebebine bakalım şimdide.
plastik üretiminde şişerme teknigi kullanılır. hammade ısıtılarak saydam bir hale getirilir ve kalıplara dökülerek .kalıp içinde havayal şişirilir ve form saglanmış olur. bunu yapan makinalarda alınacak hamadde miktarının oranının kalibrasyon ayarının iyi yapılması gerekir ki bu çok oynak bir süreç .işte o et kalınlıgı bu makinayı kullanan test eden yada tamir eden elemanla alakalı. tabi makinanın kendisiyle. yine çin devreye girer .
iyi detaylar.