Stokları Serelim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Sarp lastik parlatıcı olarak kullananlar memnun. Fakat ben polis memuruyum polis kantininde sarp diye kolonya satılıyordu. Bizim arkadaşlar biri test amaçlı yere döküp yakmak istedi normal kolonya gibi yanmadı yani hiç yanmadi. 2 gün sonrada kantin satılan ürünleri geri topladı.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ülkedeki salgın sebebiyle memlete, odama dönüp kendimi izolasyona aldım ve özellikle bu konuyu buyuk iştahla geriye dönük okuyorum. Her ne kadar birkaç yıldır detaya uzak olsamda derinlerde arta kalan çeyize şöyle bir yoklama alıp yakın zamanda paylaşmayı düşünüyorum ben de

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Tonyukuk07 hocama emeği icin teşekkür ederim . Le orbital makina bilt killer bide wax . Sezona hazırlanıyoruz . Umarım bu sıkıntılı günler hızlıca biter de rahatla keyifle çalışmaya devam ederiz.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Güle güle kullan uygulamaları bekliyoruz

DENİZLİ

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
O zaman maşallah diyelim:nazar:
Öndeki mf bezleri üvey evlat muamelesi görüyor sanırım. Fırçala okşa biraz:D
Teşekkür ederim hocam :) Çırparım ama fırçalamam onu da mı yapmak gerekiyor hanıma rezil edecek bu bezler ıslakken mi tarayacağız.

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Teşekkür ederim hocam :) Çırparım ama fırçalamam onu da mı yapmak gerekiyor hanıma rezil edecek bu bezler ıslakken mi tarayacağız.

Tıkır tıkır kurutmadığınız müddetçe daima yapılır ama ıslaklen sertçe silkelemek ilk aşama için yeterlidir. Gölgede kuruduktan sonra fırçalama, katlayıp kaldırma daha iyi oluyor. Her seferinde sıfır bez kullanıyormuş hissi=duştan sonra temiz çamaşır giyme hissi:heyecan:

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Tıkır tıkır kurutmadığınız müddetçe daima yapılır ama ıslaklen sertçe silkelemek ilk aşama için yeterlidir. Gölgede kuruduktan sonra fırçalama, katlayıp kaldırma daha iyi oluyor. Her seferinde sıfır bez kullanıyormuş hissi=duştan sonra temiz çamaşır giyme hissi:heyecan:
Tıkır tıkır derken hocam?

Bir de fırça alayım o zaman ben kıyafet fırçası ya da bu colorlock fırçayı kullanayım.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tıkır tıkır derken hocam?

Bir de fırça alayım o zaman ben kıyafet fırçası ya da bu colorlock fırçayı kullanayım.

Güneşte, sıcak kaloriferde, aşırı ceryan yapan yerde kurumaya bırakırsanız eper bu tıkır tıkır kuruma oluşur. Tamda bu pozisyonda iken fırçayla girişmek kıymetli bezlere ihanettir. Ömrünü çokça törpüler
Diyelim ki böyle bişi yaşandı o zmn ince ince su yada sirkeli su fıslayarak biraz nemlendirip kupkuru halinden kurtardıktan sonra fırçalamak daha efektif olacaktır

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Güneşte, sıcak kaloriferde, aşırı ceryan yapan yerde kurumaya bırakırsanız eper bu tıkır tıkır kuruma oluşur. Tamda bu pozisyonda iken fırçayla girişmek kıymetli bezlere ihanettir. Ömrünü çokça törpüler
Diyelim ki böyle bişi yaşandı o zmn ince ince su yada sirkeli su fıslayarak biraz nemlendirip kupkuru halinden kurtardıktan sonra fırçalamak daha efektif olacaktır
Anladım hocam tamamdır. Peki colourlock fırça ideal mıdır?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Anladım hocam tamamdır. Peki colourlock fırça ideal mıdır?

Bence daha ucuz bir fırça tercih edebilirsiniz.
n11.com'dan Titiz TP-564 Ahşap Mini Elbise Fırçası Siyah - Krem seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Titiz Tp-564 Ahşap Mini Elbise Fırçası Siyah - Krem - n11.com
https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/titiz-tirnak-ve-yaka-fircasi_pdp_531882566
Bu fiyatlar bence fahiş. Buna benzer fırçaları milyoncuda falan bulabilirsiniz 3-5₺ halledersiniz. Hem bunları taban halısı temizliğinde de kullanabilirsiniz

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Bence daha ucuz bir fırça tercih edebilirsiniz.
n11.com'dan Titiz TP-564 Ahşap Mini Elbise Fırçası Siyah - Krem seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Titiz Tp-564 Ahşap Mini Elbise Fırçası Siyah - Krem - n11.com
Titiz Tırnak ve Yaka Fırçası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu fiyatlar bence fahiş. Buna benzer fırçaları milyoncuda falan bulabilirsiniz 3-5₺ halledersiniz. Hem bunları taban halısı temizliğinde de kullanabilirsiniz
Hocam elimdeki colurlock ile şu mavileri bir elden geçireyim dedim merakımdan. İlk günkü gibi oldular :saskin: Bu kadar fark olacağını düşünmemiştim çünkü çırpma işlemlerini vs yapıyorum ben.

Yarın 3 4 tane daha leflef sünger alacağım. 1 2 lira bişe zaten tek kullanımlık alıyorum. ya da 2 kullanımlık falan. bu fırçadan da sorayım bakayım. Varsa alayım bir tane.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hocam elimdeki colurlock ile şu mavileri bir elden geçireyim dedim merakımdan. İlk günkü gibi oldular :saskin: Bu kadar fark olacağını düşünmemiştim çünkü çırpma işlemlerini vs yapıyorum ben.

Yarın 3 4 tane daha leflef sünger alacağım. 1 2 lira bişe zaten tek kullanımlık alıyorum. ya da 2 kullanımlık falan. bu fırçadan da sorayım bakayım. Varsa alayım bir tane.
Patlat gitsin:hava: bir ben alamadım leflef sünger