Stokları Serelim

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,961

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Uygulama kolaylığı ve finish bakımından süper hocam. Chemical Guys ve Work stuff lastik süngeri almıştım boşa paralar vermişim :)

Bir de bu taramayı her yıkama - kuruma sonrası mı yapacağız ? yoksa tiftiklenme oldukça mı yapacağım ?

+ olarak bir de şu fırça var bende ama sert biraz bu.

3d İç Mekan Koltuk, Halı, Paspas Temizleme Fırçası. M15 - n11.com
Pirinç tarak olmadıkça problem yok. Yada dış mekan sert fırçası.
Makinadan çıkınca sağlam silkelemeyi alışkanlık edinirseniz fırçalamaya çok çok az ihtiyaç duyarsın

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Oo o zmn tercih etmeyin. @ege üstadın dediğine göre gidip almak kesinlikle daha makul. Ama ben acelesi olacağını sanmıyorum. Ortalık inşallah düzelince çıkıp bakarsınız;)
Şİmdilik colourlock ile ufak tefek yapayım ben meşgale olur bana da çok teşekkür ederim üstadım.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Maşallah, çeyiz buram buram kalite kokuyor :nazar: Bu arada Auto Glym'in ürün kutularının şekli ve tasarımlarını beğenen biri olarak çeyizdeki Auto Glym bereketi beni ayrıca etkiledi :)
Teşekkür ederim hoıcam. Autoglym ürünleri çok tutulmuyor burada ama ben de genel olarak seviyorum. Polar serisi çok hoşuma gidiyor mesela fiyat performansta biraz geride ama Polar Blast - Polar Seal alanında liderliğe rahat oynar gibi. İnterrior Cleaner Fiyat performansa rahat oynuyor. Vinly Rubber Care çok sevilen bir ürün çok fazla ürün denemediğim için bilmiyorum ama spritz'den açık ara iyi bana göre. Ki dressing de çok net nokta atışı yapabiliyorum aracın sorunlu göğsü sağolsun :) Magma desek o da ilk 3te. Bir de tyre Gel aldım bakalım nasılmış onu da göreceğiz :) Sonra da UHD Wax denerim belki.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim hoıcam. Autoglym ürünleri çok tutulmuyor burada ama ben de genel olarak seviyorum. Polar serisi çok hoşuma gidiyor mesela fiyat performansta biraz geride ama Polar Blast - Polar Seal alanında liderliğe rahat oynar gibi. İnterrior Cleaner Fiyat performansa rahat oynuyor. Vinly Rubber Care çok sevilen bir ürün çok fazla ürün denemediğim için bilmiyorum ama spritz'den açık ara iyi bana göre. Ki dressing de çok net nokta atışı yapabiliyorum aracın sorunlu göğsü sağolsun :) Magma desek o da ilk 3te. Bir de tyre Gel aldım bakalım nasılmış onu da göreceğiz :) Sonra da UHD Wax denerim belki.
UHD wax denemeyin bence o paralara çok daha iyi waxlar var

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu jayswaxda waxlarının arasındaki farkları gösteren bir tablo yok değil mi?

Soft99 gibi hidrofobik kalıcılık gibi.

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En kısa zamanda @Tonyukuk07 ile oluşturalım :) Şu an ürünlerin yaşlandırma testlerini en bilinen waxları göze alarak yapıyoruz :)