Hayırlı olsun gerçekten güzel ürünler özellikle Amway ürünleri. Güle güle kullanın hocam
Hocam bir markadan daha iyi olup olmadıkları hakkında bir şey diyemem ama bu paylaştığım Professional modeli gerçekten çok sevilen bir model. Uzun zamandır inceliyorum. Detail Geek kanalında falan bu kullanılıyor bayağı güzel emişi var. Ben en çok uç kısmının tasarımını sevdim ergonomik tasarımı var bence dar ve açılı yerlerde iyi iş yapıyor gördüğüm kadarı ile.
açıkçası böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını düşünüyordum. Lakin ev koltuk takımı ve yemek masası sandalyeleri kumaşları renkli olduğu için eve koltuk yıkamacı çağırdım ağzını 600-700₺‘den açtılar. 2 yılda bir ev için bu paralar ve araç koltukları için de yılda bir çektiriyorum bir yıllık bu gider parasına bu ürünü alırım uzun yıllar kullanırım tasarrufu da büyük olur diye düşündüm. Şahsen eşim gördükten sonra benden daha çok ister oldu ilk defa bir detay harcamam konusunda.

çocuklardan dolayı halıya falan illaki bir şeyler dökülüyor. O lekeler için de pratik ve güzel çözüm diye düşündüm.
Amway L.O.C. Genel amaçlı temizleyici 2 yıldır kullanıyorum çok güzel ürün hem ev hem araba müthiş. Malum 14 günlük karantina can sıkıntısından cam temizleyicisini de denedim 1:3 sulandırma ile. Beklediğimden daha güzel sonuç aldım. Buradan tekrar
@omrslhmms Ömer beye bu ürünü fark etmeme vesile olduğu için teşekkür ederim. 37₺’ye 1 litre konsantre kaliteli cam temizleyici hem de kargo dahil.