Stokları Serelim

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Fiyatı neden artırdılar ki? Yeni parti geldiği için kur farkından dolayı fiyatlar arttı diye düşünüyorum. Hanım ile inceledik, hem evde hem arabada kullanırız dedik internete bir girdik 279₺ duman olmuş :D
Satıcı ya bizim gibi sorular çok gelmişti 1 2 gün içerisinde fiyat düzenlenecek diye cevap vermiş umarım eski fiyatlarına gelir satıştan kaldırmıştı sabah baktığım da.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Gerçekten garip bir durum. Acaba satıcı ilke irtibata geçsek buhar makinesini aynı fiyata verir mi?

Vakum makinesinde sanırım ben Bissell spotclean Pro alacağım. Fiyatı 200€’dan 158€’ya düşmüş. YouTube’da takip ettiğim bir çok detail kanalı bunu kullanıyor.
BISSELL 1558N Spotclean Professional Hartbodenreiniger | MediaMarkt
Bissell ürünlerini bende gördüm etkili ve kaliteli bir farklı modeli 100 euro idi galiba

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eve aldığım market ürünlerini temizlemek için İPA alırken bir de baktım ıvır zıvır bir dünya ürün almışım.
Hayırlı olsun gerçekten güzel ürünler özellikle Amway ürünleri. Güle güle kullanın hocam :)
Hocam bu makinaları da yabancı videolarda çok sık görüyorum. Emiş gücü nasıl bunların? Mesela karcher dan daha mı iyi?
Hocam bir markadan daha iyi olup olmadıkları hakkında bir şey diyemem ama bu paylaştığım Professional modeli gerçekten çok sevilen bir model. Uzun zamandır inceliyorum. Detail Geek kanalında falan bu kullanılıyor bayağı güzel emişi var. Ben en çok uç kısmının tasarımını sevdim ergonomik tasarımı var bence dar ve açılı yerlerde iyi iş yapıyor gördüğüm kadarı ile. :)

açıkçası böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını düşünüyordum. Lakin ev koltuk takımı ve yemek masası sandalyeleri kumaşları renkli olduğu için eve koltuk yıkamacı çağırdım ağzını 600-700₺‘den açtılar. 2 yılda bir ev için bu paralar ve araç koltukları için de yılda bir çektiriyorum bir yıllık bu gider parasına bu ürünü alırım uzun yıllar kullanırım tasarrufu da büyük olur diye düşündüm. Şahsen eşim gördükten sonra benden daha çok ister oldu ilk defa bir detay harcamam konusunda. :D
çocuklardan dolayı halıya falan illaki bir şeyler dökülüyor. O lekeler için de pratik ve güzel çözüm diye düşündüm.
Amway urunleri hakkinda yorumlarinizi bekliyorum hocam. Hayirli olsun :)
Amway L.O.C. Genel amaçlı temizleyici 2 yıldır kullanıyorum çok güzel ürün hem ev hem araba müthiş. Malum 14 günlük karantina can sıkıntısından cam temizleyicisini de denedim 1:3 sulandırma ile. Beklediğimden daha güzel sonuç aldım. Buradan tekrar @omrslhmms Ömer beye bu ürünü fark etmeme vesile olduğu için teşekkür ederim. 37₺’ye 1 litre konsantre kaliteli cam temizleyici hem de kargo dahil.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Eve aldığım market ürünlerini temizlemek için İPA alırken bir de baktım ıvır zıvır bir dünya ürün almışım.
Hayırlı olsun, Amway'in cam için olan ürünü daha önce kullandınız mı acaba, memnun kaldınız mı? Yakın zamanda cam temizliği için benim de almayı düşündüğüm bir üründü kendisi :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hayırlı olsun, Amway'in cam için olan ürünü daha önce kullandınız mı acaba, memnun kaldınız mı? Yakın zamanda cam temizliği için benim de almayı düşündüğüm bir üründü kendisi :)
Teşekkür ederim sayın meslektaşım bu arada tekrar hoş geldiniz. Geçenlerde forumda gördüm birisi almıştı ancak kimdi hatırlamıyorum. Denemekten zarar gelmez dedim aldım.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Teşekkür ederim sayın meslektaşım bu arada tekrar hoş geldiniz. Geçenlerde forumda gördüm birisi almıştı ancak kimdi hatırlamıyorum. Denemekten zarar gelmez dedim aldım.
Çok teşekkür ederim, tekrardan hoş buldum :) Fiyatıyla epey cezbediyor beni, bende alacağım sanıyorum.

amway cam bende denedim 2 gündür harika ürünmüş bir şişe hanıma yaptım bir şişede kendime :D
Geri bildirim için çok teşekkürler, alınacak listesine yazıyorum artık emin bir şekilde :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hayırlı olsun gerçekten güzel ürünler özellikle Amway ürünleri. Güle güle kullanın hocam :)

Hocam bir markadan daha iyi olup olmadıkları hakkında bir şey diyemem ama bu paylaştığım Professional modeli gerçekten çok sevilen bir model. Uzun zamandır inceliyorum. Detail Geek kanalında falan bu kullanılıyor bayağı güzel emişi var. Ben en çok uç kısmının tasarımını sevdim ergonomik tasarımı var bence dar ve açılı yerlerde iyi iş yapıyor gördüğüm kadarı ile. :)

açıkçası böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını düşünüyordum. Lakin ev koltuk takımı ve yemek masası sandalyeleri kumaşları renkli olduğu için eve koltuk yıkamacı çağırdım ağzını 600-700₺‘den açtılar. 2 yılda bir ev için bu paralar ve araç koltukları için de yılda bir çektiriyorum bir yıllık bu gider parasına bu ürünü alırım uzun yıllar kullanırım tasarrufu da büyük olur diye düşündüm. Şahsen eşim gördükten sonra benden daha çok ister oldu ilk defa bir detay harcamam konusunda. :D
çocuklardan dolayı halıya falan illaki bir şeyler dökülüyor. O lekeler için de pratik ve güzel çözüm diye düşündüm.
Amway L.O.C. Genel amaçlı temizleyici 2 yıldır kullanıyorum çok güzel ürün hem ev hem araba müthiş. Malum 14 günlük karantina can sıkıntısından cam temizleyicisini de denedim 1:3 sulandırma ile. Beklediğimden daha güzel sonuç aldım. Buradan tekrar @omrslhmms Ömer beye bu ürünü fark etmeme vesile olduğu için teşekkür ederim. 37₺’ye 1 litre konsantre kaliteli cam temizleyici hem de kargo dahil.
Teşekkür ederim azizim Jayswax'ları uygulayamadığım için ıvır zıvır ürünlerle oyalıyorum kendimi.:)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Çok teşekkür ederim, tekrardan hoş buldum :) Fiyatıyla epey cezbediyor beni, bende alacağım sanıyorum.

Geri bildirim için çok teşekkürler, alınacak listesine yazıyorum artık emin bir şekilde :D
Wala.alin ben bu kadar.beklemiyordum auto finesse crystal fln boş yani

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 ayda yaptığım stok. Yolda olup, henüz gelmeyenler de var tabii.
Sizlerin sayesinde. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Maşallah stok da stok yani :D ıssız bir adaya arabayla düşükse alınacak 40 detail ürünü gibi olmuş hayırlı olsun. Nokta atışı ürünler gibi duruyor :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benden size ufak bir tavsiye, mümkün olduğunca yukarda tutun sibobu. İçindeki sıvı sibobu geçmesin yeterli. Pompa kapalı konumda iken faomere bağlı olduğunda içindeki basınçla beraber sıvıda pompa içine girebiliyor. Benim Xiaomi bu şekilde basınç sensörü arızası yaptı şuan serviste umarım tamir edilir.