Stokları Serelim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hayırlı olsun resmen cep canavarı :D 120mm ye kadar yurtdışında kullanan youtuberlar var bende takıyorum ama devir açınca aşırı ısınıp kendini güvenliğe alıyor ona dikkat edin :) Hayırlı olsun güzel günlerde parlatın :)
Teşekkür ederim :) uzun süreli yüksek devirde çalışınca mı güvenliğe alıyor kendini :dusun:nasıl oluyor ?

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar fırsatı kendim paylaştım kendimde faydalandım :)

Çantası da var bence bu şekilde fiyatı çok iyi, yakınınızda ki bimi bence kontrol edip hala fırsatınız varken kaçırmayın.

Kardeşim güle güle kullan, sende benim gibi sök tak seviyorsun anlaşılan :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın, çeyiz dizmek hiç bitmiyor.

@TarıkZS hocam hayırlı olsun :) polytop apc için yorumlarını merak ediyorum.
Hayırlı olsun., fırçaları nerden aldınız..? Ben biraz baktım ama paylaşımı göremedim..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Endotown,
güle güle kullanın. Ben bu makinaları pek anlamam bana uzak kendileri. Ama baya havalı güzel duruyor. Oturaklı . Karcher kalitesi tamam ama k7 diye daha bi kaliteli hissiyatı veriyor .

@fletner, Amerika’dan filmlerindeki gibi garajlardan olsa bizde de ne güzel olurdu . Zamanında icat falan da yapardık .

Stok olarak bende BİM’den. Hortum Sulama başlığı aldım. Tanesi 15 lira
Dandik 20 metrelik bi hortumum var. Aparatsız onu kullanıyordum. Yeşil olanı takınca Vaybe dedim. Ne güzel Birşey . Sanki basınçlı makina almışım gibi hissettim ))

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Endotown,
güle güle kullanın. Ben bu makinaları pek anlamam bana uzak kendileri. Ama baya havalı güzel duruyor. Oturaklı . Karcher kalitesi tamam ama k7 diye daha bi kaliteli hissiyatı veriyor .

@fletner, Amerika’dan filmlerindeki gibi garajlardan olsa bizde de ne güzel olurdu . Zamanında icat falan da yapardık .

Stok olarak bende BİM’den. Hortum Sulama başlığı aldım. Tanesi 15 lira
Dandik 20 metrelik bi hortumum var. Aparatsız onu kullanıyordum. Yeşil olanı takınca Vaybe dedim. Ne güzel Birşey . Sanki basınçlı makina almışım gibi hissettim ))

22 kg ağırlığı var makinenin değişik bir cihaz

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkür ederim :) uzun süreli yüksek devirde çalışınca mı güvenliğe alıyor kendini :dusun:nasıl oluyor ?
125lik tablada 2-3 e çıkınca aşırı ısınıyor. 80 tablada problem yok isterseniz 4-5 e çıkın ki hiç gerek olmuyor devir açmaya 1 de bile çok güçlü