Stokları Serelim

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
almıycam bunlardan kendimi tutuyorum :D
Al Hocam yaa 20-25₺ bişey zaten senden değerli mi bir paket sigara parası. Bir öğün dışarda kendine bir yemek söyledin Farley ne olacak sigaramız Yok içkimiz yokşeytan fısıldadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Al Hocam yaa 20-25₺ bişey zaten senden değerli mi bir paket sigara parası. Bir öğün dışarda kendine bir yemek söyledin Farley ne olacak sigaramız Yok içkimiz yokşeytan fısıldadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O şeytan fisildamasin mümkünse
Bu eski resim bide bunun üstüne neler geldi neler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gülesim geldi. Çok minimal bir stok paylaşımı olmuş abi senin için :D

Bezler nedir Adem abi?
Ege bey paylaşmıştı konusunda.
merhaba ;
artık beze fazla para devrini kapandı . evet yanlış duymadınız . günümüz şartlarında twisted pile diye adlandırılan ( burgu hav- iplik ) microfiber bezlerin havluların fiyatları belli . çok iyi su çekme kapasiteleriyle hatta bunu çift kat olarak tasarlamalarıyla çok büyük kolaylış saglayan bu bezler artık küçükte olsa tr pazarında ve çok çok uygu fiyata hemde.

kalite sorgulaması yapmadan ( çin üretimi çünkü ) yaptıgı işleve bakarak 40X60 gibi orta boy diyebilecegimiz bir bez 21 tl gibi bir rakama alınabiliyor.

bahsi geçen ürünü ben aldım ve bizim istemedigimiz biye diye adlandırılan siyah saten kenarlıkları çıkartım ve günümüz kaliteli bezlerin görünümüne kavuşturdum. şimdilik ben daha iyisini yapanakadar en iyisi bu. gülücük.

iyi seyirler.

not: link ve toplu alım fiyat bilgisi . https://www.hepsiburada.com/spark-o...270-gr-gri-p-HBV00000NODSK?magaza=PortakalAVM