Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben hem n11 kuponlarını değerlendirmek hem de yanlış ürün gönderirler riskine karşılık şimdilik yeşil olandan aldım ve hayrettir doğru göndermişler.
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
@Berkay Sana da geçmiş olsun :( Firma malesef paketleme konusunda da çok zayıf. Sağolsunlar sarıp sarmalamışlar ama kutu üzerine şöyle taşıyın böyle taşıyın diye hiç ibare yok. Şansıma doğru ürün akmadan kokmadan gelmiş.

Sanki adamların ellerinde 2000 tane ürün var; özürleri kabahatlerinden beter. Çalışanın üründen nasıl haberi olmaz ki. Ne diyorlar acaba, şuradan raftan yeşil renkli ürünü al paketle. Patron, birşey söyleyeceğim ürünlerin %90'ı yeşil renkte :D :D
Birde birbirlerine ürün adetlerini kril alfabesi ile harflerle mi belirtiyorlar acaba :D :D
4 tane sipariş ediyorsun 3 gönderiyorlar. Ceramic diyorsun, wet wax gönderiyorlar.

Covid19 olmasa gidip yerlerinden raftan bizzat bizim almamız lazım daha az yoruluruz :D :D

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
20v 2Amper çift vites çift akü lityum batarya Ve marka seçmemde etkili oldu en önemlisi fiyat 459₺ idi n11 kuponum ile 415₺ gibi bir rakama aldım aynı özelliklerdeki black Decker dahi 700₺ civarında çok araştırdım bu markayı kullananlar çok memnunlar ben de bunu tercih ettim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Link alabilir miyim acaba
Düzeltme: Link gönderilmiş teşekkürler.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
“Evde kal Evden Al” etiketiyle alışverişi evden yapmaya devam. Bu tarz bir makine uzun zamandır araştırıyordum çok ders çalıştım Ve bu makineye karar verdim

Bende bunun darbelisi var çok güzel güçlü bir makine.Almadan önce baya bir araştırma yaptım stanley ile arasında kaldım ancak daha bi f/p olmasından dolayı tercih ettim.Dün ped aldım matkap paratı ile bakalım bi uygulama yapmayı düşünüyorum:)Benim makine de bu.
Hyundai Hpa202d Akülü Darbeli Delme Vidalama Çift Akülü - n11.com

Son düzenleme:

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba onur abi bişey soracağım
Yabancı forumlarda sarı ürünü yeşile destek için kullanabileceğimizi yazmışlar. Fakat firma böyle bişeyden bahsetmiyor, zaten katalogda da ürün özellikleri ayrı ayrı belirtilmiş. Siz ayrı ayrı mı kullanacaksınız? Veya bi öneriniz var mı?

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bende bunun darbelisi var çok güzel güçlü bir makine.Almadan önce baya bir araştırma yaptım stanley ile arasında kaldım ancak daha bi f/p olmasından dolayı tercih ettim.Dün ped aldım matkap paratı ile bakalım bi uygulama yapmayı düşünüyorum:)Benim makine de bu.
Hyundai Hpa202d Akülü Darbeli Delme Vidalama Çift Akülü - n11.com
Sizin tavsiyeniz üzerine ben de bu ürüne bakmıştım benim için darbeli olmasına gerek yoktu bugün bir deneme yaptım taş gibi makine inş bir sıkıntı çıkarmaz

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Sizin tavsiyeniz üzerine ben de bu ürüne bakmıştım benim için darbeli olmasına gerek yoktu bugün bir deneme yaptım taş gibi makine inş bir sıkıntı çıkarmaz

Hayırlı olsun yazmayı unutmuşum:)Aslında darbeli diye söylememin başka bir nedeni vardı.Şöyleki darbeli olanda tork 50Nm iken spec dosyasından gördüğüm kadarı ile darbesiz olanlar 25-30 Nm civarında.Hani eğer araç için uygulama yapmayı düşünüyorsanız çok daha verimli olacaktır torku yüksek bir makine.Evde kullanacaksanız sadece fazlası ile yeterli ve çok kaliteli bir alet.Tabiki uygulamada yapılabilir diye düşünüyorum yaparsanız izlenimlerinizi okuruz zaten.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba onur abi bişey soracağım
Yabancı forumlarda sarı ürünü yeşile destek için kullanabileceğimizi yazmışlar. Fakat firma böyle bişeyden bahsetmiyor, zaten katalogda da ürün özellikleri ayrı ayrı belirtilmiş. Siz ayrı ayrı mı kullanacaksınız? Veya bi öneriniz var mı?
@onurçiko abi daha dogru cevabı verecektir ama ben şöyle anlatayim;

Arabaya wax uyguladik ya da seramik yaptik, 3 ay sonra koruma zayifladi, vaktimiz de yok sunu destekleyim de benir bir sure daha idare etsin diye uzerine wet coat uyguladik.

Iste buradaki wax ya da seramik turtle wax yesil olan, wet coat ise sari olan.

Atlanmamsi gereken nokta, wet coat da tek basina harika bir ürün. Yani yalnizca wet coat ile de bir koruma elde edilebilir.

Yani ayri da kullanilabilir, yesile destek olmasi amaciyla da kullanilabilir.

Zaten yesil olanin sise arkasinda da pembe olan ile ya da sari olan ile desteklenebilir yaziyor.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
@onurçiko abi daha dogru cevabı verecektir ama ben şöyle anlatayim;

Arabaya wax uyguladik ya da seramik yaptik, 3 ay sonra koruma zayifladi, vaktimiz de yok sunu destekleyim de benir bir sure daha idare etsin diye uzerine wet coat uyguladik.

Iste buradaki wax ya da seramik turtle wax yesil olan, wet coat ise sari olan.

Atlanmamsi gereken nokta, wet coat da tek basina harika bir ürün. Yani yalnizca wet coat ile de bir koruma elde edilebilir.

Yani ayri da kullanilabilir, yesile destek olmasi amaciyla da kullanilabilir.

Zaten yesil olanin sise arkasinda da pembe olan ile ya da sari olan ile desteklenebilir yaziyor.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim ömer abi, bir şey daha sorayım sizi bulmuşken. Yeşil ürünü araçtan çıkartmakta problem yaşayanlar olmuş, forumlarda polisaj önerenler bile olmuş hatta. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı acaba?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkür ederim ömer abi, bir şey daha sorayım sizi bulmuşken. Yeşil ürünü araçtan çıkartmakta problem yaşayanlar olmuş, forumlarda polisaj önerenler bile olmuş hatta. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı acaba?
Yok hiçbir bilgim yok bu konuda, araştırayım. Fakat seal n shine için de ben baya zorlanmıştım sökerken. Bu aslında bir avantaj bence. Demek ki iyi bir bağ kuruyor yüzeyle. Ama biz zaten bu tarz sık-sil ürünlerde wax ya da seramik kaplama gibi zemin hazırlığı yapmadığımız için (yapmalıyız orası ayrı) öyle aman aman tutunup da bizi bırakmayacak gibi bir durumun oluşacağını sanmıyorum... Deneyince konuşuruz bunu yine.