Stokları Serelim

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Ceyizimize eklenenlerde bugün cetaform r11 pen oldu. Ürün güzel çizik gösteriyor elimde karşılaştırabileceğim başka fener olmadığı için kıyaslama yapamıyorum. Her şey hazır ama sokağı çıkma yasağı dolayı ile polisajımızı erteleyeceğiz maalesef.

Link atar mısınız alınacaklara ekleyelim hemen. İlk aldığınızda ekledim sanmıştım bulamadım.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ceyizimize eklenenlerde bugün cetaform r11 pen oldu. Ürün güzel çizik gösteriyor elimde karşılaştırabileceğim başka fener olmadığı için kıyaslama yapamıyorum. Her şey hazır ama sokağı çıkma yasağı dolayı ile polisajımızı erteleyeceğiz maalesef.

Hayırlı üsrad polisaja mekan buldun mu :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Doğru ürün geldi. Bu sefer de raftan alıp başlığı kontrol etmeden paketlemişler. Paketleme baya sağlamdı ama başlık gevşek olunca 50ml kadar akmış. Sağlık olsun.
Firma sahibi kibar ve ilgili davrandı, hızlıca hallettik.
Adını da mavi tosbağa koydum :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Doğru ürün geldi. Bu sefer de raftan alıp başlığı kontrol etmeden paketlemişler. Paketleme baya sağlamdı ama başlık gevşek olunca 50ml kadar akmış. Sağlık olsun.
Firma sahibi kibar ve ilgili davrandı, hızlıca hallettik.
Adını da mavi tosbağa koydum :)
Hayırlı olsun, denemeni ve yorumlarını merakla bekliyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Güzel stok hocam :)
Shinee waxdan memnun musunuz ?
Kolay kullanımlı hızlıca sık sil patlat. Almadan önce araştırmıştım çok bir yorum bulamamıştım.Link atmayı bilmiyorum @SubaruOutback üstadın incelemesi var bu konuda. Ben kışın kullandım 2 haftayı gördü, saf parlaklık 10/9 derim, sanki birazda örtücülük özelliği var gibi. Alınabilecek bir ürün, şahsen ben tavsiye ederim.