Peki bunun yerine daha kaliteli eldiven alıp süreyi uzatmak daha mı mantıklı ? Yoksa hiç uğraşmayıp ufsye 50 tl vermek mi ? Hobiotomda ufs kargo dahil 50TL
Ben bu tip yün padleri kullanmayı pek sevemedim. İlk aldığınızda çok güzel, gerçekten ürünü güzel emiyor ve kirleri içine hapsediyor. Ama kullandıkça tüyler birbirine girip dolanıyor. Ayırıp açması da pek mümkün olmuyor. Bu tarz iki pad kullandım Dr. Beasleys ve 3D olmak üzere. Birini aracın alt tararında eteklerde diğerini jantlarda kullanıyorum.
Malzemelere ulaştığımda unutmazsam uzun kullandımda geldikleri hallerin fotoğraflarını çekip koyarım.
Teşekkürler sağolun, benim de böyle yün mittlerde çekincem o yönde, çünkü forumda bu tarz yorum çokca vardı, yinede bir ara alıp deneyeceğim galiba
Evet ufs o sebeple daha uzun ömürlü olabilir ama bu sanki kısa ömür ama daha güvenli olur gibi. Mantıklı olan ufs olmasına rağmen gönlüm bu washpade kayıyor nedense
Eyvallah abim sağolasın, apartmanın bahçesinde küçük bir alan var 2 güne orda uygulama yapacağım. Biraz dar alan ama zorluk illa çekiceğim sırf benzinlikte zamana karşı yarışmamak için.
Ben benzilikte tek kova çok eldiven yapıyorum bence daha güvenli. 7 tane eldiven kullanıyorum toplamda Aliexpress lucallan dan 2 tane. Gojo 2 tane. Aliexpress ten sentetik yün 2 tane yine Aliexpressten başparmağın ayrı, diğer dört parmağın bilrikte girdiği mikrofiber bi eldiven daha var. En sevdiklerim lucallan marka olanlar. Tavsiye ederim.
Ben benzilikte tek kova çok eldiven yapıyorum bence daha güvenli. 7 tane eldiven kullanıyorum toplamda Aliexpress lucallan dan 2 tane. Gojo 2 tane. Aliexpress ten sentetik yün 2 tane yine Aliexpressten başparmağın ayrı, diğer dört parmağın bilrikte girdiği mikrofiber bi eldiven daha var. En sevdiklerim lucallan marka olanlar. Tavsiye ederim.
Ah ah bu hobiye geçen yazın girişmiş olsaydım hepsini tek seferde alırdım. Ben bahçede yıkamayı planlıyorum da o kadar eldivene bütçe ayırcak durumum yokda ilerleyen dönemler de belki.
Üstad çinden geç gelmesi problem değilse yine sipariş ver. Virüs yaşamaz onun üzerinde Gelen kargoyu da teslim alıp atacaksın bi köşeye ellerini 20 sn sabunlayıp yıkıycan ertesi gün aç kullan malzemeni korkulcak bişey yok kargolarda.
Üstad çinden geç gelmesi problem değilse yine sipariş ver. Virüs yaşamaz onun üzerinde Gelen kargoyu da teslim alıp atacaksın bi köşeye ellerini 20 sn sabunlayıp yıkıycan ertesi gün aç kullan malzemeni korkulcak bişey yok kargolarda.
Orası öyle aslında ama psikolojik olarak aşamıyor insan bu zamana kadar yıllardır yüzlerce alışveriş yaptım çinden ama şu olay sonrası tamamen elim ayağım soğudu eğer aşabilirsem ilk alacağım ürün eldiven olacak
Ürünü temizlemek mevzu değil de, jelatine ipayı basar çöpe atarız. İçini yıkarız bahsettiğiniz gibi de yaptıklarını görünce insanın ekmek su veresi gelmiyor adamlara.
Canyonlar Hayırlı olsun @Shirb13 reis. Bir ara siz murat plastik ortak alımı konuşurken alınacaksa farkı ödeyip Canyon başlık alınsın ben de alırım ortak alım olursa dediğim ortak alım malları mı bunlar? görmedik forumda ortak alımı ben mi kaçırdım
Hayırlı olsun ürünleriniz güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Washpad ı nereden aldınız acaba, n11de 3d wash pad diye satılan padmi Eğer oysa tüy uzunluğu nasıl acaba tarif edebilir misiniz
Teşekkür ederim. Doğrudur 3D diyensatılan ürün. 3d ile ilgili bir ibare yok ama fason üretildiğini ve oldukça kaliteli olduğunu duymuştum. Kullananlardan da hep olumlu yorum okuduğum için aldım gitti.
Tüy uzunluğu ile ilgili referans olması açısından şöyle bir fotoğraf paylaşayım:
Teşekkür ederim. Doğrudur 3D diyensatılan ürün. 3d ile ilgili bir ibare yok ama fason üretildiğini ve oldukça kaliteli olduğunu duymuştum. Kullananlardan da hep olumlu yorum okuduğum için aldım gitti.
Tüy uzunluğu ile ilgili referans olması açısından şöyle bir fotoğraf paylaşayım: