Stokları Serelim

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #7,621
Peki bunun yerine daha kaliteli eldiven alıp süreyi uzatmak daha mı mantıklı ? Yoksa hiç uğraşmayıp ufsye 50 tl vermek mi ? Hobiotomda ufs kargo dahil 50TL
Bahsetmeyi unuttum. UFS’nin tüy boyu daha ufak olduğu için tüylerin iç içe girme hadisesi olmayacaktır. @Kzmsefa

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bu tip yün padleri kullanmayı pek sevemedim. İlk aldığınızda çok güzel, gerçekten ürünü güzel emiyor ve kirleri içine hapsediyor. Ama kullandıkça tüyler birbirine girip dolanıyor. Ayırıp açması da pek mümkün olmuyor. Bu tarz iki pad kullandım Dr. Beasleys ve 3D olmak üzere. Birini aracın alt tararında eteklerde diğerini jantlarda kullanıyorum.

Malzemelere ulaştığımda unutmazsam uzun kullandımda geldikleri hallerin fotoğraflarını çekip koyarım.
Teşekkürler sağolun, benim de böyle yün mittlerde çekincem o yönde, çünkü forumda bu tarz yorum çokca vardı, yinede bir ara alıp deneyeceğim galiba :D
Evet ufs o sebeple daha uzun ömürlü olabilir ama bu sanki kısa ömür ama daha güvenli olur gibi. Mantıklı olan ufs olmasına rağmen gönlüm bu washpade kayıyor nedense :D

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eyvallah abim sağolasın, apartmanın bahçesinde küçük bir alan var 2 güne orda uygulama yapacağım. Biraz dar alan ama zorluk illa çekiceğim sırf benzinlikte zamana karşı yarışmamak için.
Ben benzilikte tek kova çok eldiven yapıyorum bence daha güvenli. 7 tane eldiven kullanıyorum toplamda :) Aliexpress lucallan dan 2 tane. Gojo 2 tane. Aliexpress ten sentetik yün 2 tane yine Aliexpressten başparmağın ayrı, diğer dört parmağın bilrikte girdiği mikrofiber bi eldiven daha var. En sevdiklerim lucallan marka olanlar. Tavsiye ederim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben benzilikte tek kova çok eldiven yapıyorum bence daha güvenli. 7 tane eldiven kullanıyorum toplamda :) Aliexpress lucallan dan 2 tane. Gojo 2 tane. Aliexpress ten sentetik yün 2 tane yine Aliexpressten başparmağın ayrı, diğer dört parmağın bilrikte girdiği mikrofiber bi eldiven daha var. En sevdiklerim lucallan marka olanlar. Tavsiye ederim.
Ah lucullan ah zamanında alıp stoklamadığıma o kadar pişmanım ki :( corona muhabbetine hiç sipariş geçesim bile gelmiyor ocaktan beri :/

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ah ah bu hobiye geçen yazın girişmiş olsaydım hepsini tek seferde alırdım. Ben bahçede yıkamayı planlıyorum da o kadar eldivene bütçe ayırcak durumum yokda ilerleyen dönemler de belki.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ah lucullan ah zamanında alıp stoklamadığıma o kadar pişmanım ki :( corona muhabbetine hiç sipariş geçesim bile gelmiyor ocaktan beri :/
Üstad çinden geç gelmesi problem değilse yine sipariş ver. Virüs yaşamaz onun üzerinde :) Gelen kargoyu da teslim alıp atacaksın bi köşeye ellerini 20 sn sabunlayıp yıkıycan ertesi gün aç kullan malzemeni korkulcak bişey yok kargolarda.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstad çinden geç gelmesi problem değilse yine sipariş ver. Virüs yaşamaz onun üzerinde :) Gelen kargoyu da teslim alıp atacaksın bi köşeye ellerini 20 sn sabunlayıp yıkıycan ertesi gün aç kullan malzemeni korkulcak bişey yok kargolarda.
Orası öyle aslında ama psikolojik olarak aşamıyor insan :D bu zamana kadar yıllardır yüzlerce alışveriş yaptım çinden ama şu olay sonrası tamamen elim ayağım soğudu :D eğer aşabilirsem ilk alacağım ürün eldiven olacak :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ürünü temizlemek mevzu değil de, jelatine ipayı basar çöpe atarız. İçini yıkarız bahsettiğiniz gibi de yaptıklarını görünce insanın ekmek su veresi gelmiyor adamlara.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam bu bezler meşhur spark marka olan mı :)
evet, spark :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hadi bakalim tazeler.

Daha yarim saat once stoga eklendiler :)

@MoonDance tesekkurler adaaaam...

Pure shampoo icin @Berkay tesekkurler. Daha yeni alabildim sampuani sagolasin :)

Spark havlular ve basliklar icin @Mentalfeed @technologyst cok tesekkurler beyler :)

Tesekkur etmeyi unuttuklarima da tesekkurler :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun güzel abim, güle güle kullan

Bende başlığı alır almaz bu şekilde denedim, hem işlevi hem boyu çok iyi ben sevdim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bende başlığı alır almaz bu şekilde denedim, hem işlevi hem boyu çok iyi ben sevdim.

Başlık bizi yanıltmadı güzel çıktı, bakalım ömrü, dayanımı nasıl olacak :) Bu KC şişeleri çok güzel yer de kaplamıyor, bitince atma :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Canyonlar Hayırlı olsun @Shirb13 reis. Bir ara siz murat plastik ortak alımı konuşurken alınacaksa farkı ödeyip Canyon başlık alınsın ben de alırım ortak alım olursa dediğim ortak alım malları mı bunlar? :) görmedik forumda ortak alımı ben mi kaçırdım :D

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun ürünleriniz güzel günlerde kullanırsınız inşallah :)
Washpad ı nereden aldınız acaba, n11de 3d wash pad diye satılan padmi Eğer oysa tüy uzunluğu nasıl acaba tarif edebilir misiniz :)
Teşekkür ederim. Doğrudur 3D diyensatılan ürün. 3d ile ilgili bir ibare yok ama fason üretildiğini ve oldukça kaliteli olduğunu duymuştum. Kullananlardan da hep olumlu yorum okuduğum için aldım gitti.

Tüy uzunluğu ile ilgili referans olması açısından şöyle bir fotoğraf paylaşayım:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim. Doğrudur 3D diyensatılan ürün. 3d ile ilgili bir ibare yok ama fason üretildiğini ve oldukça kaliteli olduğunu duymuştum. Kullananlardan da hep olumlu yorum okuduğum için aldım gitti.

Tüy uzunluğu ile ilgili referans olması açısından şöyle bir fotoğraf paylaşayım:

Teşekkürler sağolun, zahmet etmişsiniz fotoğraf içinde, sağolun :)

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul