Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #7,961
İbrahim hocam bunları sana uygulamaya gelen araçlara kullanıyorum deme sakın kalbime iner

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tarık hocam cam temizleyici kendime özel :D

Diğerleri müşteri araçlarına da kullanıyorum tabii :) kaliteli hizmet anlayışı :diill:

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Tarık hocam cam temizleyici kendime özel :D

Diğerleri müşteri araçlarına da kullanıyorum tabii :) kaliteli hizmet anlayışı :diill:
Ben de takılıyorum tabiki bu ürünleri müşterilere kullanmayacaksan diğerlerinden farkımız kalmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi hayirli olsun gule gule kullan.
Klima bombasi mi oluyor bu? Hayatimda hic kullanmadim bu yuzden anlamiyoru..

Bunu ne siklikta kullanmak gerekir? Kullanim zamani geldigi nasil anlasilir? :)
Havalandırma kanalları ve araç içindeki kötü kokuları bertaraf etmek için kullanılıyor kardeşim, ben yılda iki kere uyguluyorum, daha önce sonax kullanmıştım, bir de bunu deneyelim bakalım.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hayırlı olsun, maske baya manidar olmuş "Made in Wuhan" değildir inşallah :D

Bugün maske almak için gittiğim eczaneden eve dönerken yol üstü bir züccaciye dükkanına ayakkabı boyası için kullanılan süngerlerden almak için uğradım. Tabi dükkanın içine girince neyi nerde kullanırım diye alternatif ürün arayışları da başlıyor. Bu vesileyle lastik-davlumbaz temizleme fırçası olarak kullanırım diye bir de fırça sahibi olmuş oldum :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Bugün maske almak için gittiğim eczaneden eve dönerken yol üstü bir züccaciye dükkanına ayakkabı boyası için kullanılan süngerlerden almak için uğradım. Tabi dükkanın içine girince neyi nerde kullanırım diye alternatif ürün arayışları da başlıyor. Bu vesileyle lastik-davlumbaz temizleme fırçası olarak kullanırım diye bir de fırça sahibi olmuş oldum :)

Fırça işe yarar görünüyor, fiyatı markası ne acaba? Nereden alabiliriz?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Fırça güzel duruyor ağzının dışa doğru açısı çok iş görür. Hayırlı olsun

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Fırça güzel duruyor ağzının dışa doğru açısı çok iş görür. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim, yağmurları atlatırsak performansını da test edeceğim bakalım.

Hocam hayırlı olsun bu fırçayı internette yaklaşık 40 tl ye satıyorlar siz ne kadara aldınız ? :)
Fırça işe yarar görünüyor, fiyatı markası ne acaba? Nereden alabiliriz?
Çok teşekkür ederim. Açıkçası aldığım yer mahalle arası züccaciyecisi olunca herhangi bir etiketi yoktu ürünün dolayısıyla markası nedir hiçbir fikrim yok :) Buz kazıyıcıların yanında kar küreme fırçası adı altında satılıyordu, fiyatı ise 12 TL :taraa:

Edit:
Aynı firçadan lastiklere ve jantın düz yüzeyinde kullanıyorum kılları sert değil tavsiye ederim...
n11.com'dan ModaCar Jant ve Bijon Aralarını Derin Temizleme Fırçası 422210 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Modacar Jant Ve Bijon Aralarını Derin Temizleme Fırçası 422210 - n11.com
Bendeki fırçanın aynısı bu, tek fark fiyatındaki 7 TL fazlalık :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Aynen bende fırçayı beğendim.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Gti’a hakettiğini yol tutuşunu ve görüntüyü vermek için eibach pro kit 3cm
Hayırlı olsun, görüntüyü tamamlayacağı kesin. Dump valve, basınç saati şimdi de spor yay derken GTI yavas yavas stage atlamaya hazırlanıyor sanırım

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi