Stokları Serelim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Öne çıkan konu #8,021
Bir kaç başarısız (satıcı kaynaklı) satın alma girişimi ardından kendime şarjlı bu projektörü aldım. Beklentimi karşıladı mı? Evet ışıldaktan çok daha iyi ama ben değerlerine bakınca daha güçlü bir şey bekliyordum açıkçası. Her üründe olduğu gibi bunda da pek çeşit yok ülkemizde maalesef.

İlposan'ın maxi modeli (5 litrelik) vardı, bir de 10 litrelik mega denemek istedim. İkisini farklı satıcılardan aldım, aralarında bariz kalite farkı var, üretim yeri, tarihi gibi farklılık olabilir. Ya da mega modelleri çok daha kaliteli.

Bu da ışığın gücünün kısa bir gösterimi;

Işık gücü az sanki pek işimizi görmez gibi. Bende elektrik modelli sini aldım ona çıkma bir akü baglasak olmaz mı?

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Parlatan adamlardan temin edebilirsiniz.
Epey seçenek varmış o sitede.birde kimyasala dayanaklı olanları var beyaz fırçalı,bu çeşidinden tecrübe edindinizmi hiç?araç dışında bazı noktalarda kullanmayı ve yine araç içinde kullanmayı düşünüyorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Epey seçenek varmış o sitede.birde kimyasala dayanaklı olanları var beyaz fırçalı,bu çeşidinden tecrübe edindinizmi hiç?araç dışında bazı noktalarda kullanmayı ve yine araç içinde kullanmayı düşünüyorum
Hiçbirini alıp tecrübe etmedim ancak albino serisi gibi olanlar baya tuzlu, o kadar parayı hak eder dersem yalan olur hiç kullanmadım. 3-4 aydır Vp kalın detay fırçası kullanıyorum, bütün kimyasallar ile kullandım daha kıl dökmesi veya deforme yaşamadım. Eğer bütçeniz yoksa amazondan stargil yuvarlak boya fırçaları da alabilirsiniz.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Gold nugget yıkama eldiveni,

Ufs bendeki ilk çıkan modellerden, beğenmezsem yine ufs alırım, bunu da denemek istedim,

Güncelleme yapayım;

Kovası, zamanı ve imkanı olan için tam bir fantazi ürünüymüş,

Büyük kovada bol köpüklü yıkama için gerçekten güzel ürün, ciddi baskı uygulamadığınız sürece yüzeyi hissedemiyorsunuz,

Son düzenleme:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Marka olma yolunda ilerliyormuyuz ne .. Bardak Altlığını da ekledik :komik: Acaba sırada ne var , duyurularımızı takip edin taklit etmeye çalışanlara aldanmayın :cool:

EyjBYn.jpg

7a5cad8e1560604261880a95753a1a1c.jpg

WhatsApp Image 2020-05-07 at 16.13.32.jpeg

WhatsApp Image 2020-05-07 at 16.13.32 (1).jpeg

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli