Stokları Serelim

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

Bunlara ek olarak bir düzine lef lef ayakkabı süngeri de aldık o henüz gelmedi :)
Güle güle kullanın.
Sonaxın ürünü dikkatimi çekti,kapı içlerindeki silikon fitiller için sanırım,daha önce tecrübe ettinizmi?şundan dolayı soruyorum ,bende würth silikon sprey var bir iki defa uyguladım ancak gıcırtıyı özellikle hiç kesemedi.
2. Sorum,sünger fırçaları nerden temin ettimiz bana da özellikle havalandırma kanalları temizliği için ince uçludan gerekli

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güle güle kullanın.
Sonaxın ürünü dikkatimi çekti,kapı içlerindeki silikon fitiller için sanırım,daha önce tecrübe ettinizmi?şundan dolayı soruyorum ,bende würth silikon sprey var bir iki defa uyguladım ancak gıcırtıyı özellikle hiç kesemedi.
2. Sorum,sünger fırçaları nerden temin ettimiz bana da özellikle havalandırma kanalları temizliği için ince uçludan gerekli
Golf 7 aracımda kronik yaşadığım bu soruna kendi çözümümü aktarayım. Kapılarda, fitillerden kaynaklı ses var ise, genelde fitilin metal aksama değdiği yer buna sebep oluyor. Kapının üstündeki fitile silikon sprey veya sıvı vazelin sürerseniz ses kayboluyor. Olmazsa [mention]Dragstar [/mention] Süleyman abinin çok önceden verdiği tavsiye üzerine, kapının kapandığında temas ettiği metal kısımlara bir miktar wax sürebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Golf 7 aracımda kronik yaşadığım bu soruna kendi çözümümü aktarayım. Kapılarda, fitillerden kaynaklı ses var ise, genelde fitilin metal aksama değdiği yer buna sebep oluyor. Kapının üstündeki fitile silikon sprey veya sıvı vazelin sürerseniz ses kayboluyor. Olmazsa [mention]Dragstar [/mention] Süleyman abinin çok önceden verdiği tavsiye üzerine, kapının kapandığında temas ettiği metal kısımlara bir miktar wax sürebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@srknatmn Cem’in tavsiyesine ek olarak cilalı şampuanda aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güle güle kullanın.
Merhaba,

Sonaxı forumda önermişlerdi fitillerin bakımı için temizlik sonrası uzun ömürlü olması için kullanacağım.

n11.com'dan Foam Brush - Sünger Fırça Seti 4'lü seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Foam Brush - Sünger Fırça Seti 4'lü - n11.com

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri