Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #8,081

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Bu resmi yüklediğiniz hizliresim sitesi yuklemeden sonra linkler verir. Orada forumlar kisminda yazan linki alip direk buraya yapistirirsaniz fotograf direk gomulu gelir.

Hayirli olsun urunler.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler Ömer Hocam

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürünler kaliteli ve güzel ama nedense kapağı geri açmak istediğimde, kilitli halkalar kırıldı, Satıcı çok sıkmışsınız diyor, tam sıkılmayınca da akıtıyor, sanırım satıcı yanılıyor.

Ürünü aldığınız satıcıyı veya linki paylaşabilir misiniz? Ben de bu tarz bir şişe alacağım, memnun kalmadıysanız sizin aldığınız yeri elemiş olalım en azından :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürünü aldığınız satıcıyı veya linki paylaşabilir misiniz? Ben de bu tarz bir şişe alacağım, memnun kalmadıysanız sizin aldığınız yeri elemiş olalım en azından :)
ürün güzel, çok kaliteli, kapak içinde köpük conta var ama kilitli kapak olarak geliyor, tam olarak bu kilit ne için yapılmış, taktığımızda kopması gerekiyor mu, gerekmiyor mu, tam anlayamadım, malum su şişelerinde, ilaç kapaklarında, deterjan kapaklarında falan ürünü açtığımızda bu kilit kırılıyor, ancak satıcı kırılmayacak diyor, sattığı üründen haberi yok sarınırım, Ben kilit siz kullanıyorum, son fotoğraf. Link' şu

Plastik Yuvarlak Şişe 1000 Ml, Kilit Kapaklı Sızdırmaz Numune Şiş - n11.com

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
ürün güzel, çok kaliteli, kapak içinde köpük conta var ama kilitli kapak olarak geliyor, tam olarak bu kilit ne için yapılmış, taktığımızda kopması gerekiyor mu, gerekmiyor mu, tam anlayamadım, malum su şişelerinde, ilaç kapaklarında, deterjan kapaklarında falan ürünü açtığımızda bu kilit kırılıyor, ancak satıcı kırılmayacak diyor, sattığı üründen haberi yok sarınırım, Ben kilit siz kullanıyorum, son fotoğraf. Link' şu

Hocam urunde bir sikinti yok kapatip kilitliyorsunuz. Ilk acan da siz oluyorsu uz boylece.

Sadece kendi kullaniminiz anlaminda dusunmeyin. Flowey mesela urun bolup kapagi kilitleyip size gonderiyor. Siz de ilk acan olarak guvenle kullaniyorsunuz. Yani siseler normal. Siz kilit olayini yanlis yorumlamissiniz.

Coca cola sisesi acmayi hayal edin o mantik.
Saticinin dunyadan haberi yok dediginiz gibi.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam urunde bir sikinti yok kapatip kilitliyorsunuz. Ilk acan da siz oluyorsu uz boylece.

Sadece kendi kullaniminiz anlaminda dusunmeyin. Flowey mesela urun bolup kapagi kilitleyip size gonderiyor. Siz de ilk acan olarak guvenle kullaniyorsunuz. Yani siseler normal. Siz kilit olayini yanlis yorumlamissiniz.

Haklısın, bende böyle biliyor ve tahminim bu şekildeydi, ama satan kız vay arkadaş sen çok sıkmışsın deyince, İkilemde kaldım. Ayrıca bu tür şişeler için bazı arkadaşlar etiketleme çalışması yapmış

https://i.hizliresim.com/Csm2NU.jpg

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Çok teşekkürler yorumunuz için :)

Kilit şişe olayını şurup şişelerindeki gibi her seferinde bastırarak açıldığını düşünüyordum. Kilit mantığı o zaman ilk açılış yapılması içinmiş. Kendi bildiğim gibi olduğunu düşündüğüm için özellikle kilit kapak arıyordum ama vazgeçtim. Hiç gerek yokmuş, teşekkürler bilgilendirme için abi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkürler yorumunuz için :)

Kilit şişe olayını şurup şişelerindeki gibi her seferinde bastırarak açıldığını düşünüyordum. Kilit mantığı o zaman ilk açılış yapılması içinmiş. Kendi bildiğim gibi olduğunu düşündüğüm için özellikle kilit kapak arıyordum ama vazgeçtim. Hiç gerek yokmuş, teşekkürler bilgilendirme için abi

Belki o tipte olanlari da vardir yaniltmis olmayayim. Ben o fotografta olan model icin yaptim yorumumu. Ama çoğunluğu boyledir denebilir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Belki o tipte olanlari da vardir yaniltmis olmayayim. Ben o fotografta olan model icin yaptim yorumumu. Ama çoğunluğu boyledir denebilir.
Bana da çoğunluğu böyledir gibi geliyor. Çünkü benzer fiyat aralığında çoğu ve kapak ve çevresi benzer tipte. Önceliğim sıvıyı akıtmadan saklaması zaten. Boşa kilit kapak diye özellikle aramama gerek kalmadı :D

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Hiç alışveriş yapmadım bu siteden.ürünler yine yurtdışından geliyor ama değil mi?Bu fırçalarda yumuşaklık farkı varmı acaba,saplarının rengi hep farklı çünkü.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hiç alışveriş yapmadım bu siteden.ürünler yine yurtdışından geliyor ama değil mi?Bu fırçalarda yumuşaklık farkı varmı acaba,saplarının rengi hep farklı çünkü.
Alanlar çoğunlukla beyaz olandan almış, en aşağıda beyaz olanları görebilrisiniz. Attığım link Amazon Türkiye, yurt dışından gelmiyor.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bana da çoğunluğu böyledir gibi geliyor. Çünkü benzer fiyat aralığında çoğu ve kapak ve çevresi benzer tipte. Önceliğim sıvıyı akıtmadan saklaması zaten. Boşa kilit kapak diye özellikle aramama gerek kalmadı :D
Bu şişeyi kesinlikle tavsiye ederim "Numune Şeşisi" olarak geçiyor, özel üretim, araştırın

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
@jlmami üstadın özenli paketlemesi ile bugün AF Verso'yu ceyize eklemis oldum. Fotografta gorunen ve elimde eskiden aldığım bölünmüş ürünlerden kalma kimyasala dayanıklı şişeye aktarıp o şekilde muhafazasını sağlayacağım.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
@jlmami üstadın özenli paketlemesi ile bugün AF Verso'yu ceyize eklemis oldum. Fotografta gorunen ve elimde eskiden aldığım bölünmüş ürünlerden kalma kimyasala dayanıklı şişeye aktarıp o şekilde muhafazasını sağlayacağım.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
petlerde saklanan ürünler zarar görüyor mu? benim af spritzle vp carpet cleaner ı petlerde bekletiyorum